Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 16 квітня, 20:10:43

Відбулося засідання чергової 53 сесії Ніжинської міської ради

28.03.2019   10:23Агенцiя

27 березня відбулося пленарне засідання чергової 53 сесії Ніжинської міської ради VII скликання під головуванням міського голови Анатолія Лінника.


В засіданні взяли участь 25 зареєстрованих депутатів міської ради сьомого скликання, депутати Чернігівської обласної ради Наталія Копиця та Валерій Гавриленко, перший заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Григорій Олійник, керуючий справами виконавчого комітету Сергій Колесник, керівники комунальних підприємств, структурних підрозділів та виконавчих органів міської ради, представники громадської ради, жителі міста та ЗМІ.

До початку розгляду порядку денного депутатами було порушено питання щодо тарифної політики по теплопостачанню в місті. В ході обговорень міський голова Анатолій Лінник зазначив, що проблему потрібно вирішувати комплексно, бо поспішні дії можуть призвести до недопустимих наслідків, залишивши жителів міста без теплопостачання в наступний опалювальний сезон. Анатолій Валерійович запропонував створити робочу групу з вивчення даного питання на базі депутатської комісії з майнових та житлово-комунальних питань, до складу якої входитимуть члени депутатської комісії по законності та із залученням представників громадських організацій. Також міський голова надав відповідним підрозділам протокольні доручення щодо вивчення ситуації, що склалася. Дана пропозиція була одноголосно підтримана депутатами.

Постановою №1 Ніжинської міської виборчої комісії від 13 лютого 2019 р. «Про заміщення депутатів у складі Ніжинської міської ради» депутатом міської ради визнано обраною Туник Олену Олександрівну. Відповідно ж до статті 49 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статті 20 Закону України «Про статус депутатів місцевих рад» депутат ввійшла до складу постійної комісії міської ради з питань регламенту, депутатської діяльності та етики, законності, правопорядку, антикорупційної політики, свободи слова та зв’язків з громадськістю. Депутат міської ради Олена Туник заявила про вступ до депутатської фракції політичної партії «Українське об’єднання патріотів – УКРОП».

На порядок денний було винесено 51 проект рішень міської ради та різне.

Депутати міської ради підтримали ініціативну молодь та їх діяльність, прийнявши рішення «Про затвердження структури та штатної чисельності Комунального закладу Ніжинський міський молодіжний центр Ніжинської міської ради Чернігівської області», що в майбутньому дасть в можливість реєстрації та подальшого функціонування комунального закладу Ніжинський міський молодіжний центр Ніжинської міської ради в Чернігівській області.

У "Різному" депутати розглянули нагальні питання щодо соціально-економічного розвитку міста.

Завдяки плідній співпраці депутатів та попередньому обговоренню на профільних депутатських комісіях сесія завершила роботу, розглянувши всі питання порядку денного.


Відділ інформаційно-аналітичної роботи та комунікацій з громадськістю

Останні новини Чернігівщини

Депутати готуються до 39-го засідання сесії: відбулася погоджувальна рада 17:54

Підтримка ЗСУ, відновлення інфраструктури, оренда земельних ділянок через аукціони. Ці та інші питання, які стосуються життєдіяльності та функціонування міста, розглянуть депутати та депутатки Чернігівської міської ради на найближчому засіданні сесії.

«Ялівщина» та проєкти звернень-рекомендацій Громадської ради – на черговому засіданні Президії 17:13

«Громадськість неодноразово ставала на захист РЛП «Ялівщина», щоб вберегти її від забудови. Ще минулого року на сесію облради винесли на затвердження Проєкт організації території регіонального ландшафтного парку «Ялівщина», охорони, відтворення та рекреаційного використання його природних комплексів та об’єктів.

На Прилуччині під час пожежі загинула літня жінка 16:39

Сьогодні близько 11 години до прилуцьких рятувальників надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку у районному центрі.

Герої посмертно: ще 37 нагород передали рідним 16:08

Ордени Богдана Хмельницького та "За мужність" ІІІ ступеня, медалі «За військову службу Україні» сьогодні передали дружинам, дітям, батькам та іншим близьким Героїв.

За добу сапери виявили 20 вибухонебезпечних предметів 15:29

Впродовж доби саперами частини піротехнічних робіт, підводного та гуманітарного розмінування Аварійно-рятувального загону спецпризначення

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини