Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 01:49:14

Громадянська мережа ОПОРА не проводить жодних телефонних обдзвонів громадян

13.03.2019   08:08Агенцiя

12 березня впродовж дня Громадянська мережа ОПОРА почала отримувати інформацію від виборців щодо телефонних дзвінків від невідомих осіб, які представляються «ОПОРОЮ» та випитують електоральні вподобання й погрожують покаранням у разі порушення виборчого законодавства.

Такі повідомлення ми отримали вже від мешканців Полтавської, Харківської та Чернігівської областей.

Звертаємо увагу, що Громадянська мережа ОПОРА не проводила, не проводить та не планує проводити жодних телефонних обдзвонів громадян. Крім того, діяльність нашої організації спрямована на спостереження за виборчим процесом, аби він відбувався в межах чинного законодавства. Ми не проводимо жодних соціологічних опитувань щодо електоральних вподобань. Крім того, представники Громадянської мережі ОПОРА підписують Кодекс спостерігача, який передбачає особливо ретельне дотримання чинного законодавства, що унеможливлює погрози будь-кому з боку наших представників.

Ми розцінюємо такі дії як свідому маніпуляцію та введення в оману громадян. Крім того, це – спроба зазіхання на репутацію Громадянської мережі ОПОРА.

Нагадаємо, під час цієї виборчої кампанії це вже не перший випадок спроби дискредитації нашої організації. В лютому ОПОРА вже повідомляла про підготовку політично вмотивованих провокацій проти організації та її представників, залучених до незалежного позапартійного спостереження на чергових виборах Президента України.

Шановні виборці! Якщо ви стикнулись з подібною ситуацією - терміново повідомте Громадянську мережі ОПОРА за номером 044 591 44 44, або на пошту info@opora.org.ua.

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини