Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 17:04:28

За чиєю командою діяли поліціянти?

12.02.2019   15:29Агенцiя

Державне бюро розслідувань зайнялось фактом перешкоджання діяльності народного депутатаУкраїни.

Відповідне кримінальне провадження за ознаками карного правопорушення, передбаченого статтею 351 Кримінального кодексу України, внесене до Єдиного реєстру досудових розслідувань 6-го лютого.

Перешкоджання діяльності виразилось в умисному невжитті заходів до невідомих осіб працівниками Чернігівського відділу поліції впродовж тривалого часу, що призвело до порушення роботи громадської приймальні народного депутата України.Що це: вплив поліції на виборчий процес?

Нагадаємо, що 5 лютого до приймальні одного з нардепів увірвались невідомі чоловік і жінка, згодом відвідувачі приймальні впізнали в них людей, яких пов’язують із партією ВО «Батьківщина».

У цей час у приміщенні були відвідувачі, волонтери та члени громадської організації. Своїми діями «тітушки» від «Батьківщини»заважали діяльності приймальні, членамГО і  присутнім.Крім того, жінка безпідставно заявила, що в приймальні «коїться злочин», вимагала терміново надати доступ до приміщень офісу. Під таким вигаданим звинуваченням вонавикликала до приймальні поліцію, що на кілька годин паралізувало нормальну роботу офісу. Прохання присутніх не проводити відеозйомку жінка грубо ігнорувала, а також не відреагувала на прохання залишити приміщення.

Проте відвідувачів, волонтерів, а також представників громадськоїорганізації й приймальні нардепа обурила поведінка правоохоронців. У присутніх склалося враження, що поліція у зговорі з «тітушкою» і, по суті, є безпосереднім виконавцем політичної провокації.У зв’язку з чим одразу виникло два запитання: за чиєю командою діяли поліціянти? І чому правоохоронці намагаються втрутитися у виборчий процес?


PR

Останні новини Чернігівщини

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині 16:45

Наприкінці минулого року в новозбудованому готелі «Reikartz Nizhyn» («Optima Collection» Ніжин), що розташований на в’їзді в місто, біля центрального вокзалу та основних транспортних розв’язок, відкрився новий ресторан «Родинне Древо».

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції…

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції… 16:38

Комп’ютер, монітор, офісне крісло, термінал, мобільний телефон, настільна лампа – майже в 70 тис. грн обійшлося робоче місце для завідувача складу СТОВ «Батьківщина» (сел.Срібне)

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини