Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 17:23:08

Судді та працівники апарату Чернігівського окружного адміністративного суду працюватимуть в особливому режимі

05.11.2018   07:55Агенцiя

Відповідно до постанов Центральної виборчої комісії від 12 жовтня 2018 року № 156 “Про перші вибори депутатів сільських, селищних міських рад об’єднаних територіальних громад і відповідних сільських, селищних, міських голів 23 грудня 2018 року” та № 157 “Про додаткові вибори депутатів сільських, селищних рад 23 грудня 2018 року” на неділю, 23 грудня 2018 року, призначено перші вибори депутатів сільських, селищних, міських рад об’єднаних територіальних громад і відповідних сільських, селищних, міських голів та додаткові вибори депутатів сільських, селищних рад.

У зв’язку з цим, на період виборчого процесу у Чернігівському окружному адміністративному суді починаючи з 3 листопада 2018 року з метою організаційного забезпечення оперативного прийняття позовних заяв (документів), підготовки та розгляду адміністративних справ відповідної категорії встановлено особливий режим роботи для суддів та працівників апарату суду.

Повідомляємо, що прийняття позовних заяв (документів) у виборчих справах у Чернігівському окружному адміністративному суді здійснюється черговим працівником апарату суду згідно графіку чергувань після виклику його співробітником роти патрульної служби поліції особливого призначення “Чернігів” Головного управління Національної поліції в Чернігівській області або співробітником поліції особливого призначення ГУНП в Чернігівській області.

Для забезпечення оперативного прийняття та реєстрації позовних заяв (документів) виборчої категорії просимо за можливості заздалегідь повідомляти суд про намір подати в позаробочий час, вихідні та святкові дні, а також напередодні днів виборів та в дні виборів такі заяви чи інші документи за одним із контактних номерів: (0462) 66-55-00, (0462) 66-55-02.


За повідомленням прес-служби суду

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини