Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 17:52:41

Чергове засідання виконавчого комітету Ніжинської міськради

11.10.2018   14:28

11 жовтня у малій залі міської ради відбулося чергове засідання виконавчого комітету під головуванням першого заступника міського голови Григорія Оліника.

У засіданні взяли участь, керівники структурних підрозділів виконавчого комітету, начальник управління освіти Станіслав Крапив'янський, начальник управління жилово-комунального господарства Анатолій Кушніренко, головний спеціаліст управління культури і туризму Олександра Сімкіна, директор краєзнавчого музею Геннадій Дудченко, перевізники ТОВ «Пассервіс», ПП «Омнібус Н» та ФОП Супруненка І.В, ЗМІ. На порядку денному було 3 проекти рішення, 7 проектів рішень внесені у робочому порядку, а також Різне:

1.Про затвердження подання щодо внесення змін до переліку звичайних та спеціальних виборчих дільниць, утворених на постійній в м.Ніжині.

2.Про заохочення голів органів самоорганізації населення за підсумками їх роботи у ІІІ кварталі 2018 року.

3.Про надання дозволу на переобладнання, перепланування у будівлях та оформлення технічної документації.

4.Про втрату статусу дитини, позбавленої батьківського піклування.

5.Про вибуття дитини з сім'ї патронатного вихователя.

6.Про відзначення Почесною грамотою та Подяками виконавчого комітету Ніжинської міської ради.

7.Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Ніжинської міської ради №116 від 19 квітня 2018 року «Про встановлення тарифів на перевезення пасажирів автомобільним транспортом».

8.Про організацію проведення в м.Ніжині ярмарку «Сад-город».

9.Про платні послуги Ніжинського краєзнавчого музею імені Івана Спаського Ніжинської міської ради Чернігівської області.

10.Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Ніжинської міської ради №20 від 08 лютого 2018 року «Про організацію харчування учнів загальноосвітніх навчальних закладів у 2018 році за рахунок коштів місцевого бюджету».

Різне:

1.Про надання допомоги депутатом Київської міської ради Харченком О.В. до резервного фонду ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій

2.Про розгляд листа в.о.голови Чернігівської обласної державної адміністрації щодо постанови Верховної Ради України від 18.09.2018 р.№ 2549- VIII

3.Про розгляд листа начальника Ніжинського гарнізону щодо надання дозволу на проведення 30.10.2018р. у міському Будинку культури концерту української артистки Ірини Федишин.

Далі перейшли до розгляду порядку денного.

Питання порядку денного «Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Ніжинської міської ради №116 від 19 квітня 2018 року «Про встановлення тарифів на перевезення пасажирів автомобільним транспортом» доповів начальник управління житлово-комунального господарства та будівництва Анатолій Кушніренко який зазначив що надійшли листи від перевізників ТОВ «Пассервіс», ПП «Омнібус Н» та ФОП Супруненка І.В. в яких просять скоригувати тарифи на перевезення у громадському транспорті та встановить нову вартість проїзду. Тамара Хоменко висловили пропозицію щодо перевезення дітей по 1 гривні протягом всього навчального року включаючи і вихідні дні. Керівник ТОВ «Пассервіс» Валентина Корабель зауважила, що діти повинні платити за проїзд 75% від загального тарифу, а це складає на сьогоднішній день 3.50грн, а в нас діти платять по 1 грн. Близько 300 тис.грн складає заборгованість у підприємства перед АЗС і з 1 листопада ціна газ знову підніметься. Також Валентина Михайлівна додала що є пропозиція задля зменшення вартості тарифу на перевезення у громадському транспорті, зменшити кількість одиниць транспорту на лінії та інтервал між ними. Вході бурхливих дебатів питання щодо підняття вартості проїзду прийнято.

Всі проекти рішень які виносились на розгляд засідання виконавчого комітету прийнялися.


Відділ інформаційно-аналітичної роботи та комунікацій з громадськістю

Останні новини Чернігівщини

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині 16:45

Наприкінці минулого року в новозбудованому готелі «Reikartz Nizhyn» («Optima Collection» Ніжин), що розташований на в’їзді в місто, біля центрального вокзалу та основних транспортних розв’язок, відкрився новий ресторан «Родинне Древо».

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції…

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції… 16:38

Комп’ютер, монітор, офісне крісло, термінал, мобільний телефон, настільна лампа – майже в 70 тис. грн обійшлося робоче місце для завідувача складу СТОВ «Батьківщина» (сел.Срібне)

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини