Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 14:16:37

Актуальні питання життєдіяльності Прилук обговорювали під час наради міського голови

19.06.2018   11:36

Черговий робочий тиждень Прилуцької міської ради розпочався з апаратної наради міського голови Ольги Попенко, яка відбулася 18 червня.

Кожне з представлених питань порядку денного стосувалося найбільш актуальних подій минулих тижнів.

Міський голова ознайомила з планом проведення наради заступників з питань діяльності виконавчих органів ради, начальників управлінь, відділів та завідувачів секторів міської ради, голів комітетів самоорганізації населення, керівників комунальних підприємств, закладів культури та закладів соціальної сфери, Прилуцького відділу поліції Головного управління Національної поліції в Чернігівській області, Прилуцького міськрайонного відділу УДСНС України у Чернігівській області та Прилуцького міського відділу Служби безпеки України в Чернігівській області.

Про стан виконання міського бюджету за 5 місяців поточного року доповіла начальник фінансового управління міської ради Олена Ворона.

Головний лікар комунального закладу «Прилуцький міський центр первинної медико-санітарної допомоги» Людмила Слободенюк інформувала про укладання декларацій на надання первинної медичної допомоги в місті Прилуки.

Про організацію оздоровчо-відпочинкової кампанії влітку 2018 року доповіла головний спеціаліст у справах сім’ї та молоді міської ради Олена Опанасенко.

Олена Опанасенко проінформувала по питаннях: «Про участь у Всеукраїнському конкурсі «Я – Україна» за підтримки Міністерства молоді та спорту України та Волонтерського руху «Батальйон Сітка», «Про участь у Всеукраїнському форумі молодіжних консультативно-дорадчих органів «Молодь ініціює – влада реалізує» та вручила міському голові Подяку Міністерства молоді та спорту України за підписом Міністра Ігоря Жданова за активну позицію щодо реалізації молодіжної політики в місті.

Про підсумки роботи школи мистецтв за 2017-2018 навчальний рік доповіла директор школи мистецтв Наталія Ярошенко.

Завідувач сектора по роботі з кадрами міської ради Олег Касьян проінформував присутніх про перенесення робочого дня.

Міський голова Ольга Попенко підвела підсумки наради та дала ряд доручень керівникам відповідних галузей міста.


Сектор інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю міської ради

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини