Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 13:49:19

Відбулось чергове засідання виконавчого комітету

09.06.2018   10:34

Відбулось чергове засідання виконавчого комітету Прилуцької міської ради в ході якого розглядались питання життєдіяльності нашого міста.

Члени виконкому погодили Інвестиційну програму комунального підприємства „Прилукитепловодопостачання” Прилуцької міської ради з централізованого водопостачання та водовідведення на 2018 рік, затвердили план заходів із відзначення Дня Конституції України в місті Прилуки у 2018 році. Розглянули питання “Про хід виконання рішення виконавчого комітету міської ради від 11 грудня 2017 року №420 «Про проведення у січні-березні 2018 року приписки до призовної дільниці громадян 2001 року народження» по якому доповіла представник Прилуцького ОМВК.

Начальник управління праці та соціального захисту населення міської ради Ганна Малиш проінформувала присутніх про хід виконання рішення виконавчого комітету міської ради від 25 квітня 2018 року № 139 «Про затвердження плану заходів, пов’язаних з 32-ми роковинами Чорнобильської катастрофи, у місті Прилуки».

Всього під час засідання ухвалено вісімнадцять рішень виконавчого комітету Прилуцької міської ради. Проект рішення Про погодження міської Програми „Розвиток інженерно-транспортної інфраструктури приватного сектору міста Прилуки на 2018-2020 роки” по якому доповідав Олег Созінов, начальник управління житлово-комунального господарства міської ради, знятий на доопрацювання.


Сектор інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю міської ради

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини