Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 25 квітня, 17:49:34

Призов до армії триває: плани та їх виконання

14.04.2018   09:34Агенцiя

Призовні комісії області мають прискорити свою роботу. Наступного тижня згідно перерозподілу завдань Чернігівщина має мобілізувати 121 особу.

Про це було наголошено під час розширеного засідання профільної комісії, яку проводив заступник голови ОДА Сергій Сергієнко. У режимі відеоконференц-зв’язку в нараді взяли участь представники районів.

Загалом до лав Збройних Сил та інших військових формувань України від області має піти понад 480 осіб.

Читати також: Весна-2018: що варто знати про призов на строкову військову службу

Наразі план весняного призову вже виконали у Сновському районі, наближається до фінальної позначки й Сосницький. Натомість трохи більше 30% від потреби у Бахмацькому та Срібнянському районах, такі ж показники й у містах обласного значення.

—  Минулоріч область стовідсотково виконала план з призову. Цьогоріч теж до цього маємо прагнути. Звертаю увагу на необхідність посиленої роботи в містах обласного значення. З практики: чим більше місто — тим повільніший призов, — наголосив Сергій Сергієнко. — Маємо активно працювати й в напрямі національно-патріотичного виховання та підтримки родин бійців АТО.

Принагідно районам нагадали про підготовку до командно-штабного навчання з територіальної оборони, яке заплановане на середину червня.


Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації

Останні новини Чернігівщини

Ходити з молотком та арматурою: у Чернігові затримали блогера, який у своїх відео розповідав, як чинити опір ТЦК 15:38

У Чернігові затримали місцевого блогера з ніком "Звичайний хлопець". Чоловік на власному YouTube-каналі розповідав, як чинити опір співробітникам ТЦК за допомогою молотка, заточеної монети, піску, бензину, арматури та іншими способами.

На Прилуччині поліцейські затримали торгівця наркотиками 15:28

Співробітники Прилуцького райвідділу поліції задокументували низку фактів збуту наркотичних засобів, вчинених 42-річним мешканцем Парафіївської громади. Роздрібного наркодилера затримано до ізолятора тимчасового тримання.

Подальшу долю Сновської гімназії обговорювали під час розширеної виїзної наради 15:23

Минулого тижня голова обласної ради Олена Дмитренко відвідала Сновську громаду у зв’язку із тим, що постало питання доцільності функціонування комунального закладу «Сновська гімназія» Чернігівської обласної ради в контексті оптимізації мережі закладів освіти інституційного догляду та виховання дітей

Представниці Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів 15:20

16-17 квітня 2024 року Асоціація міст України провела у Києві дводенний тренінг для представників муніципалітетів України. Спеціалістки відділу міжнародних відносин та інвестицій і управління економічного розвитку міста Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому була представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів, яку розробила Асоціація міст України.

У Чернігові поліцейські затримали двох посадовців державної установи, які налагодили корупційну схему отримання хабарів з підприємців 15:15

Поліцейські слідчого управління поліції Чернігівщини спільно з оперативниками обласного Управління стратегічних розслідувань затримали «на гарячому» начальника та інспектора одного з відділів державної установи з питань праці, які підозрюються в отриманні хабаря від директора місцевого підприємства.