Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 19 березня, 09:35:16

Підписано угоду про співробітництво між Національною академією, Чернігівською облрадою та Чернігівською ОДА

02.03.2018   09:59Агенцiя

Президент Національної академії Василь Куйбіда, голова Чернігівської обласної ради Ігор Вдовенко та голова Чернігівської обласної державної адміністрації Валерій Куліч підписали Угоду про співробітництво між Національною академією державного управління при Президентові України та Чернігівською обласною радою та Чернігівською обласною державною адміністрацією.

Предметом Угоди є здійснення підготовки висококваліфікованих фахівців для місцевого самоврядування, проведення наукових досліджень, сприяння розвитку інтеграційних зв’язків між вітчизняними та зарубіжними партнерами.

Пріоритетними напрямами співпраці у підписаному документі визначено участь у підготовці проектів законів та нормативно-правових актів, спрямованих на зміцнення і розвиток інститутів державного управління та місцевого самоврядування, територіальної організації влади; співробітництво у сфері підготовки висококваліфікованих фахівців для системи публічного управління; узгодження позицій щодо удосконалення підготовки, перепідготовки, та підвищення кваліфікації державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування, депутатів місцевих рад; взаємне інформаційне забезпечення, проведення спільних консультацій, здійснення допомоги у реалізації спільних програм та інших заходів; проведення наукових досліджень з актуальних проблем територіальної організації влади та функціонування територіальних органів публічної влади. Угодою також передбачено використання науково-дослідницького потенціалу Національної академії, Чернігівської обласної ради та Чернігівської обласної державної адміністрації щодо впровадження новітніх технологій управління та їх практичного застосування; розробку та реалізацію освітніх програм, що відповідають вимогам сучасного розвитку державного управління та місцевого самоврядування, нових досягнень науки.

Окрім того, сторони домовилися про сприяння підвищенню кваліфікації фахівців, працівників обласної державної адміністрації та органів місцевого самоврядування на засадах окремих угод; організацію проходження стажування слухачів Національної академії в органах публічної влади у Чернігівській області та сприяння їх працевлаштуванню тощо.


За повідомленням Національної академії державного управління при Президентові України

Останні новини Чернігівщини

Рятувальники 179 разів залучались до ліквідації пожеж та надзвичайних подій

Рятувальники 179 разів залучались до ліквідації пожеж та надзвичайних подій 12:34

Упродовж минулого тижня (з 11 по 18.03.2024) щоденно в підрозділах Головного управління ДСНС України у Чернігівській області перебувало на цілодобовому чергуванні 201 чоловік особового складу та 72 одиниці спеціальної техніки

Книжкові подарунки від Українського ПЕН!

Книжкові подарунки від Українського ПЕН! 12:28

15 березня до Чернігівської ОУНБ імені Софії та Олександра Русових завітали представники Українського ПЕН з чудовими книжковими подарунками!

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 12:24

Протягом минулої доби зареєстровано 28 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди та 26 пожеж. Внаслідок цих подій загинули 2 особи та 2 особи постраждали.

 Поліція Чернігівщини розслідує обставини смертельних ДТП за участю мототранспорту

Поліція Чернігівщини розслідує обставини смертельних ДТП за участю мототранспорту 10:22

Впродовж минулої доби у Чернігівській області сталися дві дорожньо-транспортні пригоди за участю водіїв мототранспорту, в результаті яких двоє людей загинуло та двоє зазнали травм.

Топ-10 вакансій з найвищою заробітною платою

Топ-10 вакансій з найвищою заробітною платою 10:13

Навіть у період воєнного стану на Чернігівщині є роботодавці, які пропонують роботу з гідною зарплатою. Кому і скільки готові платити?

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини