Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 17:00:26

Відбулось чергове засідання виконавчого комітету Ніжинської міської ради

10.02.2018   11:08

8 лютого у малій залі міської ради відбулось засідання чергове засідання виконавчого комітету під головуванням першого заступника міського голови Григорія Олійника.

На розгляді були наступні проекти рішень:
1. Про організацію харчування учнів загальноосвітніх навчальних закладів у 2018 році за рахунок коштів міського бюджету.
2. Про встановлення плати для батьків за перебування дітей у дошкільних  навчальних закладах.
3. Про видалення зелених насаджень на території м. Ніжина.
4. Про встановлення тарифів на теплову енергію, виробництво та постачання теплової енергії, що виробляється в установках з використанням альтернативних джерел енергії ТОВ «Чернігівська теплопостачальна компанія».
5. Про надання дозволу на переобладнання, перепланування у будівлях та оформлення технічної документації.
6. Про фінансування робіт з поточного ремонту протирадіаційного укриття № 957999 по вул. Московській, 13-Б.
7. Про результати роботи виконавчого комітету Ніжинської міської ради Чернігівської області VII скликання у 2017 році.
8. Про розгляд матеріалів комісії з питань захисту прав дитини.
9. Про виділення коштів на придбання ритуального вінка.

10.Про відзначення Подяками та Почесними грамотами виконавчого комітету Ніжинської міської ради з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав.

Різне.

Відразу розпочали обговорення проектів рішень. Більшість з них мали технічний характер і були прийняті  членами виконавчого комітету одноголосно.

Жваві обговорення викликав проект рішення, представлений  начальником управління освіти Станіславом Крапив’янським «Про встановлення плати для батьків за перебування дітей у дошкільних  навчальних закладах». Згідно з цим проектом рішення пропонується звільнити від батьківської плати сім’ї, які мають 3-х і більше неповнолітніх  дітей. Також не брати плату за харчування дітей у санаторному дошкільному закладі для дітей з малими та затухаючими формами туберкульозу (ДНЗ № 2), у спеціальних групах для дітей, які потребують корекції фізичного та (або) розумового розвитку (ДНЗ № 17, 21);  з батьків, потерпілих від наслідків аварії на Чорнобильській АЕС; за харчування дітей, батьки яких  є учасниками бойових дій у східних регіонах  України,  дітей загиблих батьків під час  воєнних дій; дітей працівників органів внутрішніх справ, які загинули під час виконання службових обов’язків. Від плати за харчування дітей також   звільняються батьки або особи, що їх замінюють, у сім’ях, де сукупний дохід на кожного члена  за попередній квартал не перевищував прожиткового мінімуму, який щороку установлюється законом України “Про Державний бюджет України”. Підставою для звільнення є довідки про сукупний дохід кожного члена сім’ї за попередній квартал, а також акту обстеження матеріально-побутових умов сім’ї та довідки про склад сім’ї.

Наприкінці Григорій Миколайович перевірив виконання протокольних доручень, даних на минулому засіданні.


Відділ інформаційно-аналітичної роботи та комунікацій з громадськістю

Останні новини Чернігівщини

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині 16:45

Наприкінці минулого року в новозбудованому готелі «Reikartz Nizhyn» («Optima Collection» Ніжин), що розташований на в’їзді в місто, біля центрального вокзалу та основних транспортних розв’язок, відкрився новий ресторан «Родинне Древо».

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції…

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції… 16:38

Комп’ютер, монітор, офісне крісло, термінал, мобільний телефон, настільна лампа – майже в 70 тис. грн обійшлося робоче місце для завідувача складу СТОВ «Батьківщина» (сел.Срібне)

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини