Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 19:15:26

Нових керівників філії ПАТ "НСТУ" "Чернігівська регіональна дирекція" представили колективу. ВІДЕО

13.12.2017   14:31Агенцiя

Менеджером філії став депутат Чернігівської міської ради Вадим Соколюк, продюсером – журналіст Артем Шелковий.

«Від державного до суспільного» — процес реформування головної інформаційної артерії України триває. Під час відкритого конкурсу було обрано нових керівників колишніх ОДТРК, нині – філій Національної суспільної телерадіокомпанії. Чернігівську філію очолюватимуть: менеджер Вадим Соколюк і продюсер Артем Шелковий.

Вадим Соколюк, менеджер філії ПАТ «НСТУ» «Чернігівська регіональна дирекція»: «Задумав я зробити наше телебачення справді прогресивним, справді сучасним і справді незалежним – таким, яким його хоче бачити наш глядач».

Працюватимуть в тандемі, але незалежно один від одного: менеджер філії вирішуватиме тільки адміністративні питання, продюсер займатиметься контентом – наповненням теле- і радіоефіру.

Артем Шелковий, продюсер філії ПАТ «НСТУ» «Чернігівська регіональна дирекція»: «Ще один буде в нас напрямок, ключовий, головний – це Інтернет. Ми ж зараз всі сидимо в інтернеті. Тому в нас буде три напрямки».

Найближчим часом, тобто протягом цього тижня, призначать менеджера фінансів та шеф-редактора новин, заявив під час представлення виконавчий директор НСТУ Олександр Лієв. Власне, новини – це пріоритетний напрям роботи філії.

Олександр Лієв, виконавчий директор ПАТ «НСТУ»: «Шеф-редактор новин – людина, яка буде автономно працювати , займатися тільки питаннями новин, взаємодіючи з головним продюсером новин і бути в пріоритеті у всієї компанії. Новини – це основне, навколо чого ми будемо тремтіти, скажемо так.»

В новий рік суспільний мовник входить з урізаним бюджетом. Замість півтора мільярда на суспільне мовлення уряд затвердив 776,6 мільйонів, тож недофінансування лишається головною проблемою НСТУ. Остаточне рішення ж щодо штату співробітників, контенту та інших питань буде відомо вже у квітні наступного року.

Телевізійний і радійний ефір також зазнає серйозних змін. Новини, ранкове та суспільно-політичне шоу, а також «Тема дня». Журналісти Чернігівської філії готові працювати над новими проектами та покращувати вже існуючі.

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини