Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 17:06:54

Виконком Прилук затвердив скориговані тарифи на послуги міських КП, визнав переможців конкурсу на перевезення маршрутами №№16, 8, 20, 38 та відновив "Театральну осінь"

05.10.2017   11:33

Під час засідання, яке відбулося 3 жовтня, виконавчий комітет Прилуцької міської ради затвердив скориговані тарифи на послуги КП «Прилукитепловодопостачання» та КП «Прилукижитлобуд».

Підставою для коригування тарифів стало значне підвищення вартості газу, електроенергії та рівня мінімальної заробітної плати.

Загалом на послуги КП «Прилукитепловодопостачання» прилучан очікує здорожчання в розмірі 10,2 %, а КП «Прилукижитлобуд» - 20%. Найбільш вразливим верствам населення більшу частину вартості спожитих послуг перекриє державна субсидія.

Рішення про коригування тарифів стало вимушеним, але життєво необхідним для підприємств-надавачів послуг, оскільки 92% загальноміського тарифу на послуги КП «Прилукитепловодопостачання» становить саме вартість газу та електроенергії.

З відповідних причин на розгляд виконкому було представлено й рішення про встановлення тарифів на перевезення та захоронення твердих побутових відходів, якими займається КП «Послуга». У квитанціях за вивіз сміття жителі багатоквартирних будинків мали побачити різницю у розмірі 3,75 грн. за одного мешканця квартири, а мешканці приватного сектора — 4,47 грн., але для прийняття рішення членам виконавчого комітету не вистачило одного голосу.

Засідання продовжилося затвердженням протоколу конкурсного комітету по визначенню пасажирських перевізників на міських автобусних маршрутах загального користування.

Переможців-перевізників під час проведення конкурсу знайшли маршрути:

№8 «Міське кладовище «Новий Побут» – міське кладовище «Горова Білещина», який ішов в лоті з маршрутом №21 «273 квартал — Дослідна»;

№20 «273 квартал – Залізничний вокзал»;

№38 «Оранжерея – Плискунівка», який також ішов в лоті з маршрутом №21;

№16 «Тваринмаш – Військове містечко №12».

На такі лоти як маршрут №3А «вул. Густинська – Залізничний вокзал» (з №21 «273 квартал — Дослідна»), №5А «Дослідна – Комунгосп», №1 «Дослідна — Плискунівка» та №25 «вул. Берегова – Нафтовик – Залізничний вокзал» подавати документи для участі в конкурсі жоден перевізник не забажав.

Також під час засідання 3 жовтня члени виконавчого комітету погодили проведення Всеукраїнського відкритого фестивалю театрального мистецтва «Театральна осінь».

З метою розвитку театрального аматорського мистецтва в Україні, активізації творчої діяльності театральних колективів, збагачення репертуару високохудожніми творами - кращими зразками драматургії вітчизняної й закордонної класики він проводиться з 2002 року. Засновниками Всеукраїнського відкритого фестивалю театрального мистецтва «Театральна осінь» є Прилуцька міська рада, відділ культури та туризму Прилуцької міської ради та Прилуцький міський Будинок культури. Цьогоріч «Театральна осінь» проходитиме з 6 по 8 жовтня в міському Будинку культури.

Крім вищезазначених, виконавчий комітет розглянув та виніс відповідні рішення за проектами:

Про затвердження плану заходів із відзначення в місті Прилуки у 2017 році Дня захисника України;

Про затвердження плану загальноміських заходів з проведення Європейського тижня місцевої демократії у 2017 році;

Про хід виконання рішення виконавчого комітету міської ради від 15 серпня 2017 року №287 «Про затвердження плану заходів із відзначення в місті Прилуки Дня Державного Прапора України та 26-ї річниці незалежності України»;

Про нагородження;

Про виділення коштів для преміювання;

Про виділення коштів;

Про пайовий внесок замовників на розвиток інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста;

Про надання дозволу на розміщення виносної зовнішньої реклами;

(Проекти рішень, які містять інформацію з обмеженим доступом)

Про надання поштових адрес;

Про розгляд звернень громадян міста стосовно укладання договору дарування частини квартири, купівлі-продажу частини кімнати, дарування частин будинку та земельної ділянки;

Про скаргу на постанову по справі про адміністративне правопорушення;

Про дозвіл на реєстрацію місця проживання;

Про приватизацію житлових приміщень.


Прес-секретар міської ради Любов Рубан

Останні новини Чернігівщини

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині 16:45

Наприкінці минулого року в новозбудованому готелі «Reikartz Nizhyn» («Optima Collection» Ніжин), що розташований на в’їзді в місто, біля центрального вокзалу та основних транспортних розв’язок, відкрився новий ресторан «Родинне Древо».

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції…

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції… 16:38

Комп’ютер, монітор, офісне крісло, термінал, мобільний телефон, настільна лампа – майже в 70 тис. грн обійшлося робоче місце для завідувача складу СТОВ «Батьківщина» (сел.Срібне)

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини