Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 18:04:34

Депутати затвердили зміни до кількох програм у сфері ЖКГ

18.08.2017   11:56

17 серпня на пленарному засіданні 22 сесії Чернігівської міської ради VII скликання були підтримані всі проекти рішень у сфері ЖКГ.

Зокрема, йдеться про:

1. Внесення змін до Програми поліпшення екологічного стану міста Чернігова на 2016-2017 роки".

У складі даної Програми передбачено коригування робочого проекту «Реконструкція фільтраційних каналів на полігоні твердих побутових відходів район Масани», розробленого ще у 2013 році, та розробка робочого проекту «Екологічне покращення гідрологічного режиму та санітарного стану водойми №3 на р. Стрижень у м. Чернігові». Проведення коригування даного робочого проекту у 2017 році необхідне для подальшої реалізації та забезпечення безпечної експлуатації полігону твердих побутових відходів.

За результатами досліджень, проведених Інститутом гідробіології Національної академії наук України у першому півріччі 2017 року та з метою оздоровлення річки Стрижень у місті Чернігові необхідна розробка робочого проекту «Екологічне покращення гідрологічного режиму та санітарного стану водойми №3 на р. Стрижень у м. Чернігові».

2. Зміни і доповнення до Комплексної цільової Програми розвитку житлово-комунального господарства міста Чернігова на 2017-2020 роки, необхідні для підвищення ефективності та надійного функціонування житлово-комунального господарства, забезпечення належного утримання, поточного та капітального ремонту, реконструкції та будівництва об’єктів житлово-комунального господарства, задоволення потреб мешканців міста в якісних житлово-комунальних послугах згідно з встановленими нормативами та стандартами.

Зокрема, збільшено розмір призначень на капітальний та поточний ремонт магістральних доріг міста, доріг приватного сектору, внутрішньо-квартальних приїздів, на заходи з благоустрою, на розширення території кладовищ, для забезпечення комунальних підприємств необхідною технікою та виготовлення й коригування проектно-кошторисної документації.

Варто відзначити, що в пункті «Влаштування та реконструкція об'єктів благоустрою на малих архітектурних форм на міському пляжі "Золотий берег"» йдеться про облаштування некомерційних та загальнодоступних волейбольних, баскетбольного та футбольного майданчиків в зоні відпочинку пляжу.

У рамках призначень також передбачається проведення реконструкції каналізаційного колектору по вулиці Юрія Меземцева та реконструкції системи водопостачання житлового мікрорайону по вулиці Ушинського, капітальний ремонт зупинок та

3. Внесення змін до Рішення Чернігівської міської ради від 31 березня 2016 року №6/VII-17 про затвердження Програми відновлення дитячих ігрових та спортивних майданчиків на 2016-2017 роки.

У зв’язку зі зверненням депутата Чернігівської міської ради Шерстюк Жанни замість раніше передбаченого раніше встановлення спортивного майданчика буде проведено спорудження дитячого ігрового майданчика з аналогічною вартістю.


Прес-служба Чернігівської міської ради

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.