Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 09:41:18

На дільниці у Мені спостерігач напав на журналіста

30.04.2017   12:29Агенцiя

Сьогодні відбуваються вибори у об’єднаних територіальних громадах. Кожна політична сила та кожен учасник перегонів отримує те, що напрацював за останні кілька тижнів або місяців.

У Мені спостерігач перешкоджав працювати Юрію Паперному, журналісту "Чернігівського монітору", зареєстрованому на виборчій дільниці.

"Представник, який не представився, але тут кажуть що він від Радикальної партії. Скоріш за все ця людина - спостерігач, судячи по його посвідченню, але прізвище він не назвав. Намагався заборонити фотографувати журналісту, зірвав бленду з фотоапарата", - зазначив Юрій Паперний. Він вважає, що цій людині потрібні лише скандали та провокації, а не конструктивному проведенню виборчої кампанії.

Під час інциденту одразу була покликана поліція, яка чергує на дільниці. Але так званий спостерігач швидко втік з місця події на авто.

Звичайно ситуація напружена. Дехто шукає приводу для провокацій. А у декого напевно не витримують нерви.

Останні новини Чернігівщини

Станція технічного обслуговування "GARAGE" у Чернігові 09:38

Завдяки програмі «Власна справа» урядового проєкту єРобота тисячі українців вже здійснили свої мрії про власний бізнес. Ми радіємо кожній новій підприємницькій ініціативі і пишаємося кожним грантером.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:23

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди, 2 пожежі та 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій 2 особи постраждали.

Рух автотранспорту по вулиці Любецькій планують відкрити у травні 09:11

Виконавчий комітет Чернігівської міської ради на засіданні 24 квітня погодив дозвіл на продовження перекриття вул. Любецької від Ріпкинської до Широкої до 31 травня 2024 року.

Міжнародні донори розглядають можливість створення на Чернігівщині сучасного закладу пластично-реконструктивної хірургії та загальної реабілітації 08:17

Над проєктом створення клініки пластично-реконструктивної хірургії та загальної реабілітації працює Благодійний фонд «Місія солідарності».

26 квітня: цей день в Україні і світі

26 квітня: цей день в Україні і світі 08:13

ДЕНЬ 793 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 793 RUSSIAN AGRESSION