Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 21:25:25

Відбулося чергове 15 засідання виконавчого комітету Ніжинської міської ради

21.04.2017   08:28

Порядок денний засідання включав три проекти рішення:

- Про видалення зелених насаджень на території м. Ніжина;

- Про доповнення додатків 1, 2, 4 до рішення виконавчого комітету Ніжинської міської ради від 25.08.2016 р. № 236 «Про затвердження списків учнів загальноосвітніх навчальних закладів на харчування за кошти міського бюджету у 2016-2017 н.р.»;

- Про розгляд матеріалів комісії з питань захисту прав дитини.

У «Різному» головуючий засідання, міський голова Анатолій Лінник, зачитав відповідь фінансового управління на доручення із минулого засідання щодо можливості збільшення суми допомоги на поховання: «Фінансовим  управлінням  проаналізовано  стан  використання  коштів міської  цільової  програми  «Турбота»: на  рік  передбачено  50,0 тис.грн.  Станом  на  20.04.2017 року  використано  7,0 тис.грн.,  або 14%  річного  плану. Тобто,  щомісячно  (по  листопад  включно)  передбачено  в  середньому по  5,0 тис.грн. При вартості  послуг  (на  сьогодні)  500,0 грн.  на  одного  померлого  використовується  щомісячно  по  2,0 тис.грн. Тому, в межах  затверджених  лімітів, можливе збільшення  вартості  на  50-100%».  

Членами виконавчого комітету було вирішено рекомендувати комісії по наданню матеріальної допомоги малозабезпеченим верствам населення збільшити суму допомоги на поховання із 500 до 750 грн.

Під кінець засідання перший заступник міського голови Григорій Олійник нагадав про зміну тарифів на централізоване водопостачання та водовідведення із 15 квітня 2017 року та проінформував присутніх щодо планів роботи на наступний тиждень:

- понеділок, 24 квітня 10.00 – проходитимуть публічні земельні торги;

- середа, 26 квітня 16.00 – буде проводитися громадське обговорення проекту рішення виконавчого комітету ніжинської міської ради «Про встановлення граничних тарифів на послуги міського пасажирського автомобільного транспорту в м. Ніжині».

       
Відділ інформаційно-аналітичної роботи та комунікацій із громадськістю виконавчого комітету Ніжинської міської ради

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини