Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 07:31:06

Виконком затвердив річний план заходів підприємств житлово-комунального господарства

22.02.2017   11:38

Чергове засідання виконавчого комітету Прилуцької міської ради відбулося 21 лютого.

Головне питання засідання - про затвердження заходів по роботі підприємств житлово-комунального господарства міста Прилуки у весняно-літній період 2017 року та підготовці до осінньо-зимового періоду 2017-2018 років представив начальник управління житлово-комунального господарства Олег Созінов.

Міський голова Ольга Попенко наголосила, що представлений посадовцем план заходів повинен бути доведений до відома голів комітетів самоорганізації населення та вуличкомів, для забезпечення контролю його виконання.

Начальник КП «Прилукижитлобуд» Вячеслав Сивенко доповів, що у місті на одне ОСББ стало більше. З балансу комунального підприємства рішенням виконавчого комітету знято двоповерховий будинок за адресою Гвардійська, 37.

Про роботу спостережної комісії з питань організації громадського контролю за дотриманням прав і законних інтересів засуджених та осіб, звільнених від відбування покарання, за 2016 рік доповіла заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Тетяна Фесенко.

Протягом звітного періоду проведено 16 засідань спостережної комісії (12 планових, 3 позачергових, 1 виїзне) на яких розглянуто 38 питань, що підтверджують відповідні протоколи засідань спостережної комісії та постанови.

За цей період спостережною комісією розглянуто:

- питання стосовно 94 вихованців Прилуцької виховної колонії на предмет умовно-дострокового звільнення (з них 52 – з позитивним результатом, 42 – відмовлено в умовно-достроковому звільненні);

- питання стосовно 88 вихованців на предмет залишення в Прилуцькій виховній колонії після досягнення ними 18-річного віку (з них 51 осіб залишилась відбувати покарання в Прилуцькій виховній колонії, а 37 – переведені до виправних колоній мінімального рівня безпеки із загальними умовами тримання).

Далі начальник управління праці та соціального захисту населення міської ради Ганна Малиш надала інформацію по трьом проектам рішень, які затвердили члени виконавчого комітету:

Про хід виконання рішення виконавчого комітету міської ради від 27 липня 2010 року № 344 «Про стан погашення заборгованості із виплати заробітної плати та затвердження заходів щодо прискорення погашення заборгованості із виплати заробітної плати»;

Про хід виконання рішення виконавчого комітету міської ради від 20 листопада 2012 року № 521 «Про затвердження міського плану заходів щодо виконання Державної цільової програми «Національний план дій з реалізації Конвенції про права інвалідів на період до 2020 року» в місті Прилуки на період до 2020 року»;

Про хід виконання рішення виконавчого комітету міської ради від 8 грудня 2015 року № 463 «Про затвердження плану заходів соціальної підтримки учасників антитерористичної операції та членів їх сімей у місті Прилуки на 2015- 2016 роки».

Також виконком затвердив нижчеперелічені рішення та перейшов до розгляду питань, які містять інформацію з обмеженим доступом.

Про внесення змін до складу конкурсного комітету Прилуцької міської ради по визначенню пасажирських перевізників на міських автобусних маршрутах загального користування по м. Прилуки;

Про провадження торговельної діяльності за межами торговельних приміщень на території об’єктів благоустрою міста Прилуки;

Про передачу майна;

Про оренду та списання майна;

Про затвердження актів;

Про виділення коштів для преміювання;

Про хід виконання рішення виконавчого комітету міської ради від 31 травня 2016 року № 223 «Про затвердження плану заходів щодо наповнення міського бюджету, вишукання додаткових джерел надходжень до нього, у тому числі за рахунок детінізації економіки, дотримання жорсткого режиму економії бюджетних коштів та посилення фінансово-бюджетної дисципліни у 2016 році»;

Про затвердження плану заходів щодо ефективного та раціонального використання бюджетних коштів, передбачених для утримання установ, підприємств і організацій, які використовують кошти міського бюджету у 2017 році;

Про виділення коштів;

Про виділення коштів для надання матеріальної допомоги.


Прес-секретар міської ради Любов Рубан

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини