Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 14:00:37

Міський голова Чернігова доручив вивчити діяльність Центру роботи з дітьми та молоддю за місцем проживання

20.02.2017   13:19Агенцiя

Сьогодні на розширеній міській нараді про роботу комунального закладу «Центр роботи з дітьми та молоддю за місцем проживання» Чернігівської міської ради інформував його директор В’ячеслав Давидов.

За інформацією В’ячеслава Давидова заклад у своєму складі має 21 дитячо-підлітковий клуб у різних мікрорайонах міста. Всі клуби різнопрофільні, що є одним з пріоритетних напрямків роботи Центру. Діяльність клубів спрямована на забезпечення змістовного та безкоштовного проведення свого дозвілля дітьми та учнівською молоддю в позаурочний час.

Загальна кількість працівників Центру складає 40 осіб, з них: 30 – педагоги-організатори, керівники гуртків, соціальні та практичні психологи. З міського бюджету на фінансування закладу виділяється 4 млн грн щорічно.

Заслухавши доповідь директора Центру, міський голова дав доручення профільному заступнику зробити неупереджений аналіз матеріально-технічної бази Центру, стану всіх його приміщень, а також вивчити доцільність їх розташування по місту, напрямки їх діяльності та реальне їх відвідування дітьми.

- Це надзвичайно важливий напрямок роботи і його необхідно здійснювати. Але нам необхідно переконатися у доцільності існування всіх цих гуртків, що саме в них викладається, чи дійсно ми займаємося там патріотичним вихованням, чи є спортивні, технічні напрямки роботи та ін., - сказав Владислав Атрошенко.

З роботою Центру та місцем знаходження гуртків більш детально можна ознайомитися на їх сайті: http://www.dozvillya.edukit.cn.ua/

Посилання у соц. мережі: http://www.vk.com/center_dozvillia

Адреса офісу: м. Чернігів, вул. 50 років ВЛКСМ, 13-А, контактний телефон: (0462) 5-34-31
e-mail: senter_dozvillya@ukr.net

 
Прес-служба Чернігівської міської ради

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини