Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 17:54:21

"Додаткового" сміття на Масанах не буде

28.01.2017   10:03

Найближчі сільські ради Чернігівського району та одна з Ріпкинського зможуть продовжити вивезення сміття на полігон ТПВ в районі с. Масани. Такий дозвіл їм надали вчора під час сесії депутати міської ради, проголосувавши "за" відповідне рішення.

Представляючи його проект, міський голова особливо підкреслив, що дозвіл стосується тільки навколишніх сіл і ніхто додатковий до цього списку не додається. Ніякого львівського або будь-якого іншого чужого сміття чернігівський полігон як не приймав, так і не прийматиме.

Рішення ж міської ради знадобилося тому, що у зв’язку з закінченням строків дії договорів між комунальним підприємством «АТП-2528» Чернігівської міської ради та сільськими радами, організаціями та установами Чернігівського та Ріпкинського районів щодо знешкодження побутових відходів на міському полігоні ТПВ на Масанах, вони звернулись до міської влади з проханням поновити дію договорів у цьому році. Але зараз існує заборона КП «АТП-2528» ЧМР на прийняття та захоронення відходів з територій, не віднесених до територіальної громади міста, встановлена рішенням Чернігівської міської ради від 1 вересня 2016 року.

Тепер депутати внесли зміни до цього рішення та дозволили КП «АТП-2528» ЧМР здійснювати прийняття та захоронення відходів на договірних засадах із замовниками з Ріпкинського та Чернігівського районів.

"За" проголосували 27 депутатів міської ради.


Прес-служба Чернігівської міської ради

Останні новини Чернігівщини

На Чернігівщині запрацювали одразу дев’ять поліцейських станцій 11:39

Сьогодні в Остерській ТГ та ще у восьми громадах області розпочали роботу нові поліцейські станції. Допомагати, дбати про безпеку і захищати місцевих мешканців відтепер будуть дев’ять поліцейських офіцерів громад.

Більше 80% фахівців з інвалідністю в Україні не мають роботи: як держава планує залучити їх до ринку праці?

Більше 80% фахівців з інвалідністю в Україні не мають роботи: як держава планує залучити їх до ринку праці? 11:35

А ви знаєте, що в Україні понад 2,7 млн людей з інвалідністю? І лише 16% із них мають роботу. Невже так мало фахівців хочуть працювати? Певно, що ні. Одна із причин, що зупиняє людину з інвалідністю податися на вакансію - це відсутність належних умов для роботи.

10 модульних укриттів планують встановити поруч із зупинками громадського транспорту 11:31

Про це повідомив під час загальноміської наради 23 квітня в.о. міського голови Чернігова Олександр Ломако. Зараз у місті вже є шість таких захисних споруд і їх кількість збільшать коштом міського бюджету до 16.

 Корюківські поліцейські повідомили про підозру чоловіку, який чинив домашнє насильство щодо своєї матері

Корюківські поліцейські повідомили про підозру чоловіку, який чинив домашнє насильство щодо своєї матері 11:28

Житель Корюківського району за свої протиправні дії понесе кримінальну відповідальність. Йому загрожує до двох років позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 11:26

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 3 пожежі.