Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 13:53:22

"Місто, у якому є душа України", - так говорить про Чернігів Леонід Кожара.

15.12.2016   15:06Агенцiя

8 грудня Лідери партії Соціалісти Леонід Кожара та Олексій Плотніков відвідали Чернігівщину, презентуючи нову політичну силу та місцеву організацію партії.

Свій візит гості розпочали з покладання квітів до пам'ятника «Борцям за волю та незалежність України» віддаючи шану всім хто віддав життя задля миру та існування нашої Держави. Під час церемонії голова Чернігівської обласної організації партії СОЦІАЛІСТИ Сеpгій Андpос з жалем зазначив, що в ці дня Україна шанує пам'ять жертв голодомору але Чернігові досі відсутній такий пам'ятник.

Після покладання керівники партії СОЦІАЛІСТИ провели зустріч з представниками ЗМІ. Голова партії Леонід Кожара, заступник голови партії Олексій Плотніков і голова Чернігівської обласної організації партії СОЦІАЛІСТИ Сеpгій Андpос розповіли про програму та основні напрямки діяльності соціалістів. Розкрили стратегічні плани на майбутнє з якими Партія  веде активний діалог з українцями:

«Це партія об’єднуюча, ми об’єднуємо всі ліві соціалістичні, соціал-демократичні сили в Україні. Сьогодні це партія опозиційна, оскільки неможливо підтримувати ту владу, яка веде нашу державу фактично до розпаду і до розвалу основних державних інститутів».

Говорячи про розбудову держави, Леонід Кожара наголошує: вона має бути багатонаціональною, полікультурною, а всі громадяни –  соціально захищеними. Також потрібна реальна децентралізація, щоб не Київ розподіляв кошти, а навпаки – знаходився на утриманні регіонів. Переглядати реформи, які зараз відбуваються в Україні, потрібно за трьома принципами:

«Перше – реформи не можуть мати антисоціальний характер, друге – реформи не можуть вести до збільшення розриву між найбіднішими і найбагатшими громадянами. І третє – будь-яка реформа має бути зорієнтована на передусім на створення робочих місць, на забезпечення принципу загального працевлаштування людей».

Перегляду потребує і зовнішньополітичний курс України, вважають «Соціалісти»:  «Ми маємо обирати оптимальні варіанти співробітництва як з Європейським Союзом, при цьому Україна як велика держава Європи не може зосереджуватися тільки на одному напрямі. Ми маємо відновлювати економічні стосунки передусім по всьому периметру державного кордону: і на заході, і на півночі, і на півдні, і на всіх напрямках».

Україна має стати соціальною державою, тобто такою, що дбає про розвиток людини на всіх етапах її життя, зазначив Леонід Кожара. І саме за це виступає партія «Соціалісти».

 

PR

Останні новини Чернігівщини

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.

Станція технічного обслуговування "GARAGE" у Чернігові 09:38

Завдяки програмі «Власна справа» урядового проєкту єРобота тисячі українців вже здійснили свої мрії про власний бізнес. Ми радіємо кожній новій підприємницькій ініціативі і пишаємося кожним грантером.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:23

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди, 2 пожежі та 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій 2 особи постраждали.

Рух автотранспорту по вулиці Любецькій планують відкрити у травні 09:11

Виконавчий комітет Чернігівської міської ради на засіданні 24 квітня погодив дозвіл на продовження перекриття вул. Любецької від Ріпкинської до Широкої до 31 травня 2024 року.