Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 16 квітня, 20:22:41

Прес-конференція у форматі круглого столу "Рятуйте Референдум". ВІДЕО

10.12.2016   11:01Агенцiя

Центр політико-правових реформ спільно з Міжнародною фундацією виборчих систем (IFES) провів у Чернігові круглий стіл "Рятуйте Референдум".

6 листопада 2012 року Януковичем було протягнуто через Верховну Раду неконституційний Закон України «Про всеукраїнський референдум». Цей «закон» діє до цього часу! Він створює можливості для проведення керованих та маніпулятивних референдумів, за результатами яких можливо навіть змінити Конституцію України, територію держави та провести будь-що вигідне владі. Це закладена бомба під всією територією України. Після приходу в 2014 році нових сил до Парламенту однією з перших декларованих цілей було скасування цього закону. Чому цей промосковський неконституційний Закон досі діє?

Спікерами були:
- Юлія Кириченко - керівник проектів з питань конституційного права Центру політико-правових реформ, експерт Реанімаційного пакету реформ
- Богдан Бондаренко - експерт Центру політико-правових реформ.

Останні новини Чернігівщини

Депутати готуються до 39-го засідання сесії: відбулася погоджувальна рада 17:54

Підтримка ЗСУ, відновлення інфраструктури, оренда земельних ділянок через аукціони. Ці та інші питання, які стосуються життєдіяльності та функціонування міста, розглянуть депутати та депутатки Чернігівської міської ради на найближчому засіданні сесії.

«Ялівщина» та проєкти звернень-рекомендацій Громадської ради – на черговому засіданні Президії 17:13

«Громадськість неодноразово ставала на захист РЛП «Ялівщина», щоб вберегти її від забудови. Ще минулого року на сесію облради винесли на затвердження Проєкт організації території регіонального ландшафтного парку «Ялівщина», охорони, відтворення та рекреаційного використання його природних комплексів та об’єктів.

На Прилуччині під час пожежі загинула літня жінка 16:39

Сьогодні близько 11 години до прилуцьких рятувальників надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку у районному центрі.

Герої посмертно: ще 37 нагород передали рідним 16:08

Ордени Богдана Хмельницького та "За мужність" ІІІ ступеня, медалі «За військову службу Україні» сьогодні передали дружинам, дітям, батькам та іншим близьким Героїв.

За добу сапери виявили 20 вибухонебезпечних предметів 15:29

Впродовж доби саперами частини піротехнічних робіт, підводного та гуманітарного розмінування Аварійно-рятувального загону спецпризначення

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини