Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 11:49:31

У Прилуках з нагоди 25-річчя заснування партії відбулася обласна конференція ВО "Свобода"

02.12.2016   08:27

27 листопада у Прилуках вiдбулась урочиста конференція з нагоди 25-річчя створення партії. Участь у ній взяли народний депутат, член бюджетного комітету Верховної Ради України Юрій Левченко, колишній очільник Чернігівської обласної «Свободи» - Андрій Міщенко, командир «Легіону Свободи» - Олег Куцин, лідер націоналістів Олег Тягнибок.

На урочисте зібрання прибули партійці  та прихильники з усіх районів Чернігівської області.

Хвилиною мовчання вшанували всіх загиблих героїв Небесної Сотні та війни на донбасі. Зокрема, голова обласної організації ВО "Свобода" Руслан Андрійко поіменно назвав загиблих свободівців на Майдані, а також полеглих на фронті російсько-української війни. Головний націоналіст згадав основні віхи становлення Веукраїнського об’єднання «Свобода», говорив про проблеми українців. «Сьогодні «Свобода» як політична сила, як політична організація на вістрі подій в українській політиці. Ми завжди як націоналісти, як патріоти на передовій захисту прав української ніції і української держави»,- зазначив цідер партії Олег Тягнибок.

Становлення партії в нашому регіоні 2008-го згадували ті, хто стояв біля джерел створення «Свободи» як в Прилуках, так і на Чернігівщині в цілому, а саме народний депутат України 7-го скликання Андрій Міщенко та голова Чернігівської міської організації ВО «Свобода» Іван Тютюнник.

«Чи так виховали мене батьки, чи наша прилуцька земля – я є українським націоналістом. Зважаючи, що «Свободі» 25 років, то я прийшов не так давно, в 2008-му році і ці вісім років пролетіло для мене як один день.  «Свобода» це є дійсно родина»,- звернувся до присутніх Іван Тютюнник.

Під час конференції представили і нового голову Прилуцької міської організації ВО «Свобода» - Євгенія Яценка.

«Свобода» є єдина, справді анти-олігархічна партія. Не громадська організація, не якийсь там «клуб за інтересами» з 10-ти осіб, а єдина анти-олігархічна масова партія в Україні. Для мене "Свобода" - єдина партія, яка думає про благо народу. Саме тому нас намагаються знищити. Активно поливають брудом, усіляко оббріхують. Але основний показник нашої діяльности - конкретні справи та голосування. Український народ навчився організовувати революції, проганяти негідників, але ще не навчився обирати. Можливо, у тому є наша місія. Можливо, наше покликання - цілковито змінити суспільство», - наголосив народний депутат України, член бюджетного комітету Верховної Ради України Юрій Левченко.

По завершенню конференції грамотами «За вагомий особистий вклад у розбудову ВО «Свобода» на Чернігівщині», - було відзначено кращих партійців, завдяки невпинній роботі яких у нашому регіоні політична сила набула підтримки серед людей.

Після завершення офіційної частини присутні задавали питання депутатам-свободівцям і побажали націоналістам більше підтримки, терпіння, сили в подальшій боротьбі.

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини