Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 11:56:27

В Головному управлінні Нацполіції Чернігівщини підбили підсумки роботи за 9 місяців поточного року

15.10.2016   11:58Агенцiя

Керівники територіальних підрозділів поліції прозвітували про стан боротьби із злочинністю на території обслуговування.

13 жовтня в Головному управлінні Національної поліції в Чернігівській області відбулася розширена нарада керівництва ГУНП, в якій взяли участь члени колегії та начальники галузевих служб. На нараду були також запрошені начальники територіальних відділів і відділень поліції та їх заступники.

Відкрив нараду начальник ГУНП в Чернігівській області полковник поліції Едуард Альохін. Очільник поліції запропонував новий формат проведення наради, а саме - доповідь керівників кущових відділів поліції та їх територіальних відділень та відповіді на питання керівництва про основні напрямки роботи.

Окрім начальника ГУНП, до виступаючих зі своїми зауваженнями та побажаннями зверталися заступник начальника Головного управління – начальник Слідчого управління ГУНП Євген Гончаров та заступник начальника Головного управління – начальник Кримінальної поліції ГУНП Ігор Грінцевич.

Одне з злободенних питань, розв’язання якого курирує заступник начальника Головного управління Олександр Потапенко, стосувалося стану фінансування поліції органами місцевого самоврядування, реалізації програми «Правопорядок» та роботи встановлених систем візуального спостереження за дотриманням правопорядку у публічних місцях. Піднімалося й питання підготовки адміністративних будівель територіальних підрозділів ГУНП області до роботи в осінньо-зимовий період.

В подальшому начальник ГУНП в Чернігівській області полковник поліції Едуард Альохін акцентував увагу присутніх на скорому впровадженні в поліції нової оргштатної структури та переформування підрозділів, він закликав правоохоронців до готовності роботи в нових умовах.

З роз’ясненнями про нову структуру підрозділів Головного управління, яка буде створена після затвердження Національною поліцією України постійних штатів, виступив перед учасниками наради тимчасово виконуючий обов’язки начальника управління кадрового забезпечення Костянтин Фещенко.

На завершення наради начальник Головного управління Нацполіції Едуард Альохін підбив підсумки та з урахуванням місцевої специфіки поставив підлеглим конкретні завдання за кожним з напрямків діяльності.

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини