Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 16 квітня, 12:39:01

При Чернігівському обласному управлінні лісового та мисливського господарства сворюють Громадську раду. ДОКУМЕНТ

08.10.2016   09:49Агенцiя

Повідомлення про порядок подання заяв для участі в Установчих зборах по формуванню складу Громадської ради при Чернігівському обласному управлінні лісового та мисливського господарства.

Ініціативна група з підготовки Установчих зборів по формуванню складу Громадської ради при Чернігівському обласному управлінні лісового та мисливського господарства (надалі – Ініціативна група), керуючись постановою Кабінету Міністрів України від 03 листопада 2010 р. № 996 «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики» зі змінами для забезпечення участі громадян в управлінні державними справами, здійснення громадського контролю за діяльністю Чернігівського обласного управління лісового та мисливського господарства, налагодження ефективної взаємодії Чернігівського обласного управління лісового та мисливського господарства з громадськістю, врахування громадської думки під час формування та реалізації державної політики розпочинає роботу по формуванню складу Громадської ради при Чернігівському обласному управлінні лісового та мисливського господарства.

Запрошуємо інститути громадянського суспільства, легалізовані відповідно до чинного законодавства України, взяти участь у проведенні Установчих зборів по формуванню складу Громадської ради при Чернігівському обласному управлінні лісового та мисливського господарства, які будуть проведені  16 листопада 2016 року  о 14 год. 00 хв.

Місце проведення зборів: 14000, м. Чернігів, вул. П’ятницька, 8 (конференц-зал).

Реєстрація учасників Установчих зборів: з 13:00 до 13:45 год.

Для участі в Установчих зборах по формуванню складу Громадської ради при Чернігівському обласному управлінні лісового та мисливського господарства до ініціативної групи необхідно у встановлений термін подати заяву у довільній формі, підписану та засвідчену уповноваженою особою керівного органу інституту громадянського суспільства.

До заяви необхідно додати всі,  належним чином засвідчені, документи, які передбачені Типовим положенням про громадську раду, яке затверджене постановою Кабінету Міністрів України від 3 листопада 2010 року № 996 зі змінами, а семе:

рішення,   прийняте   у  порядку,  встановленому  установчими документами  інституту громадянського суспільства, про делегування для  участі  в  установчих  зборах  представника, який одночасно є кандидатом на обрання до складу громадської ради;

біографічна   довідка   делегованого  представника  інституту громадянського суспільства із зазначенням його прізвища, імені, по батькові,  посади, місця роботи, посади в інституті громадянського суспільства, контактної інформації;

копія  виписки  з  Єдиного  державного реєстру підприємств та організацій    та   витяг   із   статуту   (положення)   інституту громадянського  суспільства  щодо цілей і завдань його діяльності, засвідчені в установленому порядку;

інформація    про    отримання    інститутом   громадянського суспільства  як  володільцем  бази  персональних даних його членів згоди  делегованого  ним представника на обробку його персональних даних;

інформація про результати діяльності інституту громадянського суспільства  (відомості про проведені заходи, реалізовані проекти, виконані   програми,   друковані   видання,   подання   інститутом громадянського    суспільства    відповідному   органу   письмових обґрунтованих  пропозицій  і  зауважень  з  питань  формування  та реалізації  державної політики у відповідній сфері та інформування про  них громадськості тощо) протягом року до дня подання заяви (у разі,  коли інститут громадянського суспільства працює менше року, — за період діяльності);

відомості  про  місцезнаходження  та адресу електронної пошти інституту громадянського суспільства, номер контактного телефону.

Також необхідно надати інформацію про отримання інститутом громадянського суспільства як володільцем бази персональних даних і його членів згоди делегованого ними представника на поширення його персональних даних.

До розгляду приймаються документи, надіслані Голові ініціативної групи Пономаренко Юрію Борисовичу у встановлений термін, тел. 676997

Відповідальна особа –  Темнюк Оксана Валеріївна
E-mail:  yurist_yprava_oksana@ukr.net
Телефон: 774188

Документи надсилати, до 18 жовтня 2016 року включно, ініціативній групі за адресом: 14000, м. Чернігів, вул. П’ятницька, 8 (приймальня, з поміткою «Документи для участі в Установчих зборах»).

Останні новини Чернігівщини

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:53

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення, 1 дорожньо-транспортну пригоду та 3 пожежі. Внаслідок цих подій загинула 1 особа та 2 особи постраждали.

єВідновлення: компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців

єВідновлення: компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців 08:37

У рамках державної програми «єВідновлення» компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців.

16 квітня: цей день в Україні і світі

16 квітня: цей день в Україні і світі 08:32

ДЕНЬ 783 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 783 RUSSIAN AGRESSION

Прокуратура на захисті інтересів держави у сфері охорони і збереження територій та об’єктів природно-заповідного фонду в умовах воєнного стану 17:11

Козелецькою окружною прокуратурою встановлено порушення інтересів держави під час використання земель природно-заповідного та лісового фондів, а саме земель регіонального ландшафтного парку «Міжрічинський», який є одним із найбільших природних парків України за площею – майже 79 тис. га та розташований на півночі країни між річками Дніпром та Десною на території Чернігівської області.

Ритм сучасності — проєкт “Jazz-Куліса” 17:07

13 квітня 2024 року бенд “BissQuit” знову зустрівся з шанувальниками джазу в межах проєкту “Jazz-Куліса”. В єдиному творчому просторі — на сцені Чернігівського обласного філармонійного центру — музиканти і глядачі разом поринули в атмосферу музики, що вивільняє зазвичай втаємничені емоції в кожного причетного до неї.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини