Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 15:16:09

Підсумки засідання виконавчого комітету Прилук

20.09.2016   15:28

20 вересня під час засідання виконавчого комітету Прилуцької міської ради членами зібрання було розглянуто та ухвалено п'ять загальних проектів рішень та чотири, які містять інформацію з обмеженим доступом.

Першою «Про погодження змін до міської Програми зайнятості населення на період до 2017 року» доповіла начальник управління праці та соціального захисту населення міської ради Ганна Малиш.

Виконавчий комітет ухвалив рішення внести зміни до міської Програми доповнивши частину «Сприяння зайнятості громадян, які потребують соціального захисту і не здатні на рівних конкурувати на ринку праці» розділу III «Напрями та заходи щодо поліпшення ситуації у сфері зайнятості населення до 2017 року» міської Програми наступними пунктами:

- З метою забезпечення зайнятості учасників бойових дій, які брали безпосередню участь в антитерористичній операції, сприяти їх першочерговому працевлаштуванню, у тому числі шляхом виплати одноразової допомоги по безробіттю для організації підприємницької діяльності та компенсації роботодавцям витрат у розмірі єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування (відповідальний Прилуцький міськрайонним центр зайнятості);

- Надавати повний комплекс адресних послуг учасникам бойових дій, які брали безпосередню участь в антитерористичній операції (відповідальне Управління праці та соціального захисту населення міської ради, міськрайонним центр зайнятості);

- Надавати повний комплекс адресних послуг внутрішньо переміщеним особам (відповідальне Управління праці та соціального захисту населення міської ради, міськрайонним центр зайнятості).

Про встановлення вартості користування елементами благоустрою (біотуалетом) доповів директор КП «Послуга» Руслан Ніязов. Взявши до відома представлену виступаючим ціну, члени засідання вирішили під час святкування загальнодержавних та місцевих свят, ярмарків та інших заходів на території міста Прилуки встановити ціну за користування послугою у розмірі 2 гривні на 1 чоловіка. А от чи лишати мобільні вбиральні на місцях після проведення заходів буде вирішуватися у робочому порядку.

Також члени виконавчого органу ради ухвалили проекти рішень «Про провадження торговельної діяльності за межами торговельних приміщень на території об’єктів благоустрою міста Прилуки» та «Про пайовий внесок замовників на розвиток інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста». Питання «Про виділення коштів» стосувалося нагородження жителів, представників відповідних професій до Дня машинобудівника та працівника освіти.

Проекти рішень з обмеженим доступом стосувалися:
- втрати статусу дитини, позбавленої батьківського піклування;
- встановлення опіки та призначення опікуна над дитиною;
- утворення прийомної сім’ї та влаштування дитини, виконання договірних зобов’язань.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини