Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 27 квітня, 01:05:48

Затверджено пропозиції з розподілу коштів обласного фонду охорони навколишнього природного середовища

01.09.2016   07:24Агенцiя

31 серпня відбулося засідання робочої групи з планування природоохоронних заходів обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області, яке провів заступник голови обласної ради Арсен Дідур.

У роботі засідання також взяли участь перший заступник голови обласної ради Леонід Сахневич, депутати обласної ради – Сергій Журман, Юрій Болоховець, Дмитро Блауш та Іван Якуб, представники Департаменту екології і природних ресурсів та управління капітального будівництва облдержадміністрації.

Члени робочої групи розглянули пропозиції Департаменту екології та природних ресурсів щодо розподілу коштів обласного фонду охорони навколишнього природного середовища та заслухали інформацію Департаменту екології та природних ресурсів і управління капітального будівництва облдержадміністрації щодо виконання рішень обласної ради: «Про затвердження переліку видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища на 2016 рік» від 27 січня 2016 року та «Про затвердження додаткового переліку видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища на 2016 рік від 20 липня 2016 року.

За даними Департаменту фінансів облдержадміністрації, перевищення доходів екологічного податку складає 2 млн. грн. Зазначені кошти було вирішено спрямувати на наступні заходи завершення робіт по проекту «Будівництво системи водовідводу поверхневих вод із частковим водопониженням ґрунтових вод по пров. Кільцьовий в смт. Ріпки Чернігівської області» - 958,61 тис. грн; на покращення санітарно-екологічного стану водойми № 1 в заплаві річки Остер в Козелецькому районі Чернігівської області» - 505 тис. грн та розробку проектів землеустрою щодо організації і встановлення меж територій природно-заповідного фонду, обмежень у використанні земель та їх режимоутворюючих об'єктів - 995,00 тис. грн.

Після обговорення питань порядку денного члени робочої групи вирішили підтримати пропозиції обласної державної адміністрації щодо розподілу коштів обласного фонду охорони навколишнього природного середовища та рекомендувати внести відповідний проект рішення на розгляд чергового пленарного засідання обласної ради.

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.