Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 08:12:26

Засідання 16 чергової сесії Прилуцької міської ради

27.08.2016   10:40

Засідання 16 сесії Прилуцької міської ради відбулося 25 серпня. Порядок денний містив п'ятнадцять проектів рішень, кожен з яких було розглянуто й ухвалено більшістю депутатських голосів.

Першим питанням депутати розглянули затвердження Статуту Прилуцької гімназії № 1 ім. Георгія Вороного Прилуцької міської ради Чернігівської області в новій редакції. Директор навчального закладу Ольга Рогальова, скориставшись нагодою, подякувала меру міста та депутатському корпусу за сприяння в реконструкції І корпусу гімназії. Й повідомила, що будівля абсолютно безпечна для школярів, які прийдуть на навчання 1 вересня.

Про виконання бюджету міста за І півріччя 2016 року доповіла начальник фінансового управління міської ради Олена Ворона.

З її слів стало відомо, що за результатами І півріччя 2016 року до загального фонду бюджету міста мобілізовано 198744,0 тис. грн при уточнених бюджетних призначеннях 190168,5 тис. грн. (104,5 %), з них власних доходів – 84613,6 тис. грн при уточненому плані 66502,6 тис. грн. (127,2 %), офіційних трансфертів отримано на суму 114130,4 тис. грн. (92,3 %), у т. ч. стабілізаційної дотації – 3980,0 тис. грн, субвенцій – 110150,4 тис. грн. Також начальник фінвідділу представила проекти рішень «Про внесення змін до рішення міської ради від 24 грудня 2015 року №3 «Про бюджет міста на 2016 рік» та «Про зміни бюджетних призначень міського бюджету».

Наступним проектом рішення було розглянуто затвердження Статуту комунального підприємства «Прилукитепловодопостачання» Прилуцької міської ради Чернігівської області. За ним капітал комунального підприємства збільшили на 500 000,00 грн.

Головний лікар комунального лікувально-профілактичного закладу «Прилуцька центральна міська лікарня» Лариса Івченко доповіла «Про розмежування первинної і вторинної медичної допомоги». Рішення ухвалено з метою забезпечення завершення структурного, функціонального та фінансово – економічного розмежування первинної і вторинної медичної допомоги, виконання пріоритетних завдань медичної галузі відповідно до визначених чинним законодавством норм. Воно вимагає вжити заходи пов’язані з реорганізацією централізованої бухгалтерії комунального лікувально-профілактичного закладу «Прилуцька центральна міська лікарня» та затвердити Статут комунального закладу «Прилуцький міський центр первинної медико-санітарної допомоги» у новій редакції. Адже зовсім скоро первинна й вторинна медицини міста фінансуватимуться окремо: центральна лікарня з обласного бюджету, а центр первинної медико – санітарної допомоги з міського.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини