Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 27 квітня, 07:29:43

ЦВК зареєструвала народного депутата України Микитася М.В.

18.08.2016   11:18Агенцiя

17 серпня відбулося чергове засідання Центральної виборчої комісії, яке провів Голова Комісії Михайло Охендовський.

Розглянувши відповідні документи, Комісія зареєструвала народного депутата України Микитася М.В., обраного на проміжних виборах народних депутатів України 17 липня 2016 року в ОВО № 206.

Окрім того, Комісія відмовила у задоволенні запиту на інформацію громадської організації "Чернігівська правозахисна спілка" щодо надання інформації про кількість виборців у розрізі кожного населеного пункту та територій, на які поширюються повноваження органів місцевого самоврядування Чернігівської області, оскільки ЦВК не володіє і не зобов'язана відповідно до її компетенції володіти інформацією, щодо якої зроблено запит.

До Комісії надійшло звернення Національного агентства з питань запобігання корупції щодо надання інформації про місце реєстрації, проживання та контактні номери телефонів окремих кандидатів у народні депутати України в ОВО № 206 на проміжних виборах народних депутатів України 17 липня 2016 року.

Розглянувши вказане звернення,  Комісія надала Національному агентству з питань запобігання корупції біографічні відомості про зазначених кандидатів у народні депутати України.

Комісія своєю постановою затвердила нову редакцію Технічного завдання на створення автоматизованої інформаційно-телекомунікаційної системи "Державний реєстр виборців".

На завершення засідання внесено зміни до складу територіальних виборчих комісій, що здійснюють підготовку та проведення місцевих виборів, сформованого постановою ЦВК від 6 вересня 2015 року № 230 "Про формування складу обласних, районних (крім районів в Автономній Республіці Крим), міських (міст обласного значення та міста Києва), районних у місті Києві виборчих комісій, що здійснюють підготовку та проведення місцевих виборів".

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.