Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 10:24:34

Привітання та завдання новопризначеному очільнику Талалаївської РДА

06.05.2016   14:02

Сьогодні активу Талалаївського району представили новопризначеного голову районної державної адміністрації Анатолія Дупу.

Привітав Анатолія Петровича і перший заступник голови обласної державної адміністрації Леонід Сахневич. Він побажав повного взаємопорозуміння з громадою довіреного району.

Також перший заступник голови облдержадміністрації звернув увагу на необхідність створення в районі сприятливого інвестиційного клімату. Зазначив і про важливість проведення роз’яснювальної роботи серед населення щодо реалізації програми субсидій на житлово-комунальні послуги; продовження впровадження адміністративно-територіальної реформи та виконання Закону України про декомунізацію.

Акцентував і на роботі щодо підтримки сімей загиблих у зоні проведення АТО та бійцям, які потребують реабілітації; родин мобілізованих та демобілізованих військовослужбовців, а також сім’ям, які прибули на територію району із тимчасово окупованих територій.

— На сьогодні в області 145 загиблих, серед них два – жителі вашого району. Керівництво району має особисто відвідувати ці родини та зробити все можливе для вирішення проблемних питань, — наголосив Леонід Сахневич. — Днями ми будемо відзначати величні дати: 8 та 9 травня – День пам'яті та примирення і 71-шу річницю перемоги над нацизмом у Другій світовій війні або День Перемоги. Органи виконавчої влади повинні зробити все можливе, щоб жоден ветеран, жоден учасник війни не залишився без уваги та привітань.

У свою чергу обов’язком обласної влади Леонід Сахневич вважає введення в експлуатацію поточному році лікувальних корпусів ЦРЛ.

Від імені місцевого самоврядування району новопризначеного керівника виконавчої влади привітав голова районної ради Юрій Дзюбан.
 

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.