Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 00:45:22

У Чернігові проводиться кадрова "зачистка", - заява фракції партії "Наш край" Чернігівської міськради

15.03.2016   17:15

У Чернігові в боротьбі за тотальний контроль над містом активно використовуються брудні методи, у тому числі наклеп і погрози. Чинна влада Чернігова має на меті - розставити «своїх» контрольованих людей на керівних посадах стратегічно-важливих об'єктів, а відтак відсторонити від роботи всіх досвідчених менеджерів.

Варто підкреслити, що кадрова політика за принципом особистої відданості не поверне Чернігову амбіції, а неминуче призведе до економічного краху і тотального зубожіння людей. Крім того, відмова від роботи з політичними опонентами - прямий шлях до диктатури. Неприпустимо діяти за принципом: «партія у нас одна». Це методи Росії або Північної Кореї, а не Чернігова.

Один із прикладів - відсторонення від посади керівника комунального підприємства «Чернігівводоканал» Олександра Шкіня. Чинна влада звинувачує екс-очільника «Чернігвводоканалу» у корупції та організації «лазні для керівництва», у спонсорстві політичних партій. Причому робить ці заяви радник голови Чернігівської обласної державної адміністрації Валерія Кулича та колишній прес-секретар фонду «Поліський оберіг», наближений до чинного мера, Василь Чепурний.

За 100 днів роботи новому чернігівському керівництву так і не вдалося досягти соціально-економічних результатів. Ставку зроблено на саморекламу і звинувачення «попередників». Неприпустимо діяти за принципом Геббельса: чим страшніша брехня, тим швидше в неї повірять, а в абсолютну брехню повірять абсолютно всі. Сьогодні, досвідченого менеджера із 40-річним стажем роботи - Олександра Шкіня звинувачують у купівлі фотоапарата для партії «Наш край». З таким успіхом, завтра йому припишуть організацію наркопритонів. Відчувається й масований інформаційний тиск - від «гостросюжетних новин» на телеканалі «Дитинець» до текстів на заангажованих інтернет-порталах.

У підконтрольних ЗМІ вкидається недостовірна інформація з метою дискредитації партії «Наш край», яка на виборах отримала значний результат. У черговий раз журналістів використовують для створення тотальної «джинси».

В той же час замовчується факт, що до приходу Олександра Шкіня, водоканал був збитковим аутсайдером. Сьогодні - це одне з кращих підприємств в Україні. Нагадаємо, що спроби приватизувати «Чернігівводоканал» робилися неодноразово. Чинна влада вирішила усунути керівника підприємства. Замість Олександра Шкіня, «вольовим рішенням» призначається Сергій Малявко - людина з бізнесу. І це при тому, що пан Малявко не має жодного досвіду в роботі водного господарства. За даними профільних експертів, така кадрова імпотенція різко знизить ефективність роботи водоканалу. Це неминуче спричинить до значного зростання тарифів для населення.

Варто звернути увагу й на стиль спілкування чинного мера з підлеглими: «безсоромна морда», «не треба ліпити горбатого» і так далі. Така форма спілкування підходить ватажку бандформування або директору ринку. Ці кричущі факти неприйнятні для Чернігова - міста з багатою культурою, унікальною історією та людьми які заслуговують на повагу.

Нагадаємо, що спроби заслужити народну любов, в такий спосіб робилися не раз. Але завжди призводили до сумних наслідків. В першу чергу, для простих людей. Пригадаймо історію діяча, який обіцяв «всіх помножити на нуль» або ж, ще одного «героя», який погрожував «мочити в сортирі».

Фракція закликає чинного мера поважати керівників комунальних підприємств і, в першу чергу, всіх жителів Чернігова, а також стримувати обіцянки - працювати на добробут міста, а не на користь власним інтересам.

Неприпустимо прикривати усуненням незручних керівників гаслами про боротьбу з корупцією.


Глава фракції політичної партії "Наш край" у Чернігівській міськраді Олександр Соколов

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=825805627544965&id=748384388620423

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини