Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 13:10:15

В інтересах громади

14.01.2016   10:55Агенцiя

13 січня, відбулося перше засідання робочої групи з підготовки пропозицій щодо врегулювання ситуації з укладанням договору оренди майнового комплексу будівель та споруд, розташованого за адресою: Чернігівська область, Козелецький район, с.Кошани, вул. Гагаріна, буд.18.

Відкриваючи засідання керівник робочої групи, заступник голови обласної ради Арсен Дідур наголосив, що Козелецька районна рада звернулася до обласної ради з проханням допомогти у вирішенні конфліктної ситуації, що склалася між районною радою та ДП «Козелецьрайагролісгосп» щодо підписання додаткової угоди до договору оренди нерухомого майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ та міста Козелецького району від 1 червня 2012 року.

За словами Арсена Дідура, на сьогоднішній день ситуація з підписанням угоди вже врегульована, але, разом з тим, є певні претензії щодо господарської діяльності ДП «Козелецьрайагролісгосп» та співпраці з місцевими територіальними громадами, зокрема, ремонту доріг місцевого значення.

Роз'яснення щодо порушених питань надав директор ДП «Козелецьрайагролісгосп» Сергій Вохмінцев. За його словами, окрім ведення лісового господарства, переробки лісу та виготовлення пиломатеріалів, лісгосп зміцнює матеріально-технічна базу і займається вирішенням соціально-побутових питань місцевих громад. Озвучену інформацію підтвердив та доповнив директор КП «Чернігівоблагроліс» Іван Донець.

Члени робочої групи також заслухали інформацію представника Козелецької районної ради - головного спеціаліста з питань комунальної власності виконавчого апарату Оксани Головко.

Свої зауваження щодо подальшої діяльності райагролісгоспу та пропозиції по процесу врегулювання спірної ситуації висловили члени робочої групи - депутати обласної ради Юрій Болоховець та Сергій Пащенко.

Обговоривши питання порядку денного, учасники засідання вирішили доручити членам робочої групи Юрію Болоховцю та Сергію Пащенку промоніторити основні показники господарської діяльності ДП «Козелецьрайагролісгосп» і вивчити стан його співпраці з територіальними громадами та наступному засіданні проінформувати робочу групу.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини