Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 25 квітня, 10:34:53

Опалювальний період в області проходить у штатному режимі — палива достатньо

04.01.2016   16:34Агенцiя

Як повідомляє Департамент житлово-комунального господарства та регіонального розвитку ОДА, наразі всі системи тепло-, енерго-, водопостачання і водовідведення постійно надають послуги споживачам.

Через погіршення погодних умов аварійні бригади працюють у посиленому режимі.

Бюджетні установи області мають необхідний запас твердого палива. Його кількість за останній тиждень збільшилися на майже 496 тонн та 278 тонн вугілля і торфу відповідно.

Під особливим контролем облдержадміністрації упродовж минулого року перебувало питання розрахунків за спожиті енергоносії. Так, рівень сплати за спожиту електроенергію всіма категоріями споживачів становить 96,7%. З поточними нарахуваннями населення сплатило більше 97%. Втім, загальний борг складає 18,5 мільйонів гривень, у тому числі за 2015 рік — близько 7 мільйонів.

Установи, які фінансуються з державного бюджету, мають рівень розрахунків 95,2%. Борг — три мільйони гривень; 2,6 мільйона — за минулий рік.

На 92% населення розрахувалося за спожитий природний газ. Бюджетні установи мають рівень розрахунків — майже 84%.

За оперативними даними у 2015 році підприємствами теплоенергетики та котельнями промислових підприємств, які надають теплову енергію, спожито природного газу на суму 518 мільйонів гривень, а сплачено — трохи більше 502 мільйонів.

Останні новини Чернігівщини

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:55

Протягом минулої доби зареєстровано 4 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 3 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала.

Психологічна підтримка для людей, які зазнали страждань внаслідок війни 09:51

Український ветеранський фонд започатковує терапевтичну групу для тих, хто зазнав страждань внаслідок війни – людей, які чекають рідних з фронту, внутрішньо переміщених осіб та усіх, хто відчуває тривогу і знесилення через війну.

25 квітня: цей день в Україні і світі

25 квітня: цей день в Україні і світі 08:47

ДЕНЬ 792 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 792 RUSSIAN AGRESSION

365 пожеж в природній екосистемі Чернігівщини з початку року: чому виникають та як запобігти 18:11

«До речі, це майже в два рази більше, ніж за аналогічний період минулого року (186 надзвичайних ситуацій), – повідомив на брифінгу в офіційному медіацентрі ОВА Олександр Бобро, заступник начальника Головного управління із запобігання надзвичайним ситуаціям ГУ ДСНС України в області. – 356 із них – суха трава та сміття на відкритих територіях, а 9 пожеж – це лісові масиви та насадження».

Бізнес, який постраждав під час ракетних ударів 17 квітня, може отримати грант на відновлення від МОМ 18:08

Міжнародна організація з міграції (МОМ) в рамках проєкту «Життєздатність+ Економічна інтеграція внутрішньо переміщених осіб та постраждалих від війни», що фінансується Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) через Банк розвитку KfW, допоможе чернігівським підприємцям.