Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 00:20:17

Чернігівська міська рада затвердила заступників міського голови та виконавчий комітет

12.12.2015   10:19

11 грудня, продовжила свою роботу перша сесія Чернігівської міської ради 7 скликання.

Міський голова Владислав Атрошенко відкрив засідання, оголосивши, що в залі перебувають 40 депутатів.

У своїй короткій промові він запевнив, що робитиме все можливе, аби виправдати надії та довіру чернігівців з першого дня.

Як відомо, пленарне засідання першої сесії міської ради 7 скликання розпочалося 4 грудня, під час якого новообрані депутати міської ради й міський голова склали присягу. Через відсутність кворуму у роботі сесії була оголошена перерва.

 Під час пленарного засідання 11 грудня перед затвердженням порядку денного Владислав Атрошенко інформував присутніх щодо створення фракцій у міській раді. Серед них: "Демократичний Альянс" у складі 3-х депутатів, "Опозиційний блок" у складі 3-х депутатів і "Наш край" у складі 12 депутатів.

Депутати затвердили порядок денний:
1. Про утворення постійної комісії Чернігівської міської ради 7 скликання з питань соціально-економічного розвитку, фінансів та бюджету, обрання голови і визначення її складу.
2. Про затвердження заступників міського голови з питань діяльності виконавчих органів влади.
3. Про обрання секретаря Чернігівської міської ради сьомого скликання.
4. Про утворення виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьомого скликання та затвердження його персонального складу.

Постійну комісію Чернігівської міської ради 7 скликання з питань соціально-економічного розвитку, фінансів та бюджету створено одноголосно. Головою комісії став депутат від Блоку П. Порошенка Олександр Тарасовець.

"Пакетним  голосуванням" депутати затвердили заступників міського голови, а саме: заступником міського голови – керуючим справами виконкому став Сергій Фесенко, заступниками з питань діяльності виконавчих органів ради – Олександр Ломако та Ольга Хоніч.

Висунутий на посаду секретаря міської ради за пропозицією міського голови Василь Білогура не був підтриманий депутатським корпусом під час таємного голосування. За його кандидатуру проголосували 17 депутатів, проти – 7, загалом взяли участь у голосуванні – 24 депутати.

Фракцією "Наш край" на посаду секретаря міської ради внесено кандидатуру Віктора Бистрова. Результати таємного голосування наступні: взяли участь у голосуванні – 26, за - 23, проти – 3.

Міська рада затвердила також виконавчий комітет міської ради у складі 6 осіб та проголосувала за його персональний склад. Так, до складу виконавчого комітету міської ради увійшли: міський голова Владислав Атрошенко, секретар міської ради Віктор Бистров та заступники міського голови – Сергій Фесенко, Олександр Ломако та Ольга Хоніч.

Після розгляду питань порядку денного Владислав Атрошенко оголосив про створення ще двох фракцій у міській раді – фракції "Блок Петра Порошенка "Солідарність" у складі 9 чоловік та фракції "Радикальна партія Олега Ляшка" у складі 3-х чоловік.

Міський голова Владислав Атрошенко оголосив перерву у роботі 1-ї сесії міської ради до наступного тижня.

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.