Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 17:39:17

Депутати від УКРОПу відповіли на звинувачення в підкупі та нечесному голосуванні

25.11.2015   08:14Агенцiя

24 листопада відбулася прес-конференція представників політичної партії «Українське об’єднання патріотів – УКРОП» стосовно першої сесії Чернігівської обласної ради.

Новообрані депутати обласної ради Сергій Журман, Андрій Віротченко, Людмила Бойко, Ігор Дягель та Олег Хасенко зустрілися зі ЗМІ, аби привселюдно заявити, що звинувачення від народного депутата Олега Ляшка щодо їх «продажництва» безпідставні.

Депутати заявили, що прийшли в облраду відстоювати інтереси міста, а тому про хабарі в будь-якому вигляді не може бути й мови.

Фракція УКРОПУ дотримується позиції партії: співпрацювати та підтримувати усі демократичні сили, окрім БПП «Солідарність». А тому закиди про те, що вони голосували за кандидата від БПП на пост голови облради безпідставні. 

«Голосували по совісті і не соромимося цього», - наголосив Сергій Журман та додав, що звинувачення в підкупі є безпідставними і депутати від УКРОПу готові довести це, пройшовши детектор брехні.
Наразі, УКРОП перебуває в опозиції до нинішньої влади та досі вважають представників РПЛ друзями і готові співпрацювати. Сваритися та судитися з ними наміру не мають.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини