Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 13:46:06

Ігор Вдовенко: Я звик працювати чесно, чого вимагатиму і від кожного підлеглого

25.11.2015   07:54Агенцiя

Ці слова сказав новообраний голова обласної ради Ігор Вдовенко під час першої зустрічі з посадовими особами виконавчого апарату обласного представницького органу, яку 24 листопада він провів разом із своїм першим заступником Валентином Мельничуком, повідомляє Відділ інформаційного забезпечення та зв'язків з громадськістю виконавчого апарату Чернігівської облради.

Насамперед, Ігор Вдовенко подякував колишньому голові обласної ради Миколі Звєрєву за плідну роботу та особистий внесок у розвиток місцевого самоврядування, збереження миру в регіоні в складний для країни період.

– Спостерігаючи за Вашою діяльністю у вкрай напружений час, хочу відзначити, що Ви гідно і з честю вирішували складні завдання. Для мене, як людини і керівника, також важливо, що Вам вдалося зберегти та примножити позитивний мікроклімат у колективі виконавчого апарату ради, – наголосив керівник.

У свою чергу, Микола Звєрєв привітав Ігоря Вдовенка з обранням на високу посаду голови обласної ради та висловив надію, що нова депутатська команда під його керівництвом працюватиме ефективно задля забезпечення життєдіяльності та зміцнення добробуту територіальних громад Чернігівщини. За словами Миколи Звєрєва, цьому сприятиме і досвід новообраного першого заступника голови обласної ради Валентина Мельничука.

Микола Звєрєв побажав працівникам виконавчого апарату обласної ради міцного здоров'я, натхнення та успіхів в усіх починаннях.

Звертаючись до учасників зустрічі, голова обласної ради Ігор Вдовенко зазначив, що попереду на всіх чекає багато важливих і нагальних справ та висловив сподівання на плідну роботу і співпрацю усього колективу обласної ради.

– Я звик працювати чесно, чого вимагатиму від кожного підлеглого. Фаховість - це основний показник у роботі, – зазначив новообраний очільник обласної ради.

Останні новини Чернігівщини

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.

Станція технічного обслуговування "GARAGE" у Чернігові 09:38

Завдяки програмі «Власна справа» урядового проєкту єРобота тисячі українців вже здійснили свої мрії про власний бізнес. Ми радіємо кожній новій підприємницькій ініціативі і пишаємося кожним грантером.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:23

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди, 2 пожежі та 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій 2 особи постраждали.

Рух автотранспорту по вулиці Любецькій планують відкрити у травні 09:11

Виконавчий комітет Чернігівської міської ради на засіданні 24 квітня погодив дозвіл на продовження перекриття вул. Любецької від Ріпкинської до Широкої до 31 травня 2024 року.