Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 03:27:04

Звернення новообраного міського голови до чернігівців. ВІДЕО

18.11.2015   18:34Агенцiя

Дорогі чернігівці!

Ще раз хочу подякувати вам за підтримку на виборах!
Центральна виборча комісія вже оголосила їх результати, а я, як і обіцяв Вам, написав заяву про складення повноважень народного депутата України. Сподіваюся, вона буде проголосована Парламентом протягом тижня та ми розпочнемо повноцінну роботу в рідному місті.

Хочу повідомити вам, що зараз іде процес формування демократичної більшості в Чернігівській міській раді, яка разом зі мною візьме відповідальність за розвиток нашого міста. Цей процес відбувається абсолютно публічно, а не кулуарно. Я та моя команда вже провели зустрічі з фракціями або представниками політичних сил Батьківщина, Самопоміч, ДемАльянс та Солідарність.
Разом ці фракції нараховують 24 голоси в міській раді, тобто, більшість. Це не означає, що ми відштовхуємо представників інших політичних сил, які хочуть працювати разом із більшістю. Цей процес абсолютно відкритий і ще до першої сесії я проведу зустрічі з кожною фракцією, яка в результаті виборів отримала представництво в міській раді.
Ще раз хочу повторити: двері міського голови будуть відкриті для всіх, хто має ідеї та бажання працювати заради майбутнього Чернігова!

Першим завданням нової міськради має стати формування виконкому. Після цього, ми перейдемо до уважного вивчення діяльності кожного керівника структурного підрозділу або комунального підприємства. Там де потрібно, проведемо зміни, оголосивши відкритй конкурс на заміщення вакантних посад.
Моя мета - залучити до роботи у владі найкращих людей, які зможуть ефективно та чесно працювати для громади міста.

Прошу всіх співробітників системи міської влади та комунальних підприємств продовжувати спокійно працювати.
Всі зміни будуть виваженими та торкнуться лише частини керівної ланки. Ті ж, хто сумлінно виконував свою роботу - продовжать це робити, отримавши значно більше можливостей для самореалізації.

І останнє. Як до обраного міського голови до мене звертається багато чернігівців із запитанням про 500 гривень соціальної допомоги, які вони отримали. За словами людей, зараз їм надходять певні листи, начебто від комерційного банку і вони бояться, що ці гроші доведеться повернути.
Хочу заспокоїти людей. Я дав доручення уважно вивчити текст цих листів, і наскільки мені відомо, банк “Контракт” знаходиться в стадії ліквідації і нічого не недсилав. Не виключно, що ці листи були спробою дискредитувати мене під час виборів.
Тому, почувайте себе спокійно! Майбутнє цієї програми ми визначимо спільно з усією громадою міста, але ті, хто вже отримав кошти нікому їх повертати не буде ні за яких обставин.

З повагою,
Владислав Атрошенко

 

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини