Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 20:48:43

Звернення Міського голови Чернігова Олександра Соколова

16.11.2015   17:12Агенцiя

Шановна громадо!

Дозвольте висловити подяку всім, хто прийшов на вибори і висловив свою громадянську позицію. Дякую за висловлену особисто мені підтримку. Кожен відданий за мою команду голос для мене є цінним і важливим. Він означає, що мені вдалося чимало зробити для рідного міста.

У другому турі мешканці міста зробили цей вибір. Цей вибір – тест на політичну відповідальність і зрілість нашої громади. Мені прикро, що результати голосування визначалися не лише ідеологічними чи програмними чинниками кандидатів. На них суттєво вплинув брутальний адмінресурс, чорні технології та підкуп.
Заявляю відверто: моя команда пройшла виборчу кампанію прозоро і чесно. Ми представили мешканцям міста стратегію розвитку «Чернігівська перспектива» і власні погляди на майбутнє Чернігова.

Мій опонент обрав інший шлях. Він вдався до традицій масованого підкупу, закладених його партією під час виборів на 205-му окрузі.

Вони чинили зло, дискредитуючи діяльність міської влади щодо таких соціальних ініціатив, як соціальна картка.

На жаль, міська міліція та деякі працівники державного апарату замість служіння закону присягнули забаганкам центральної влади. Замість того, аби зупинити порушення закону, вони стали активними учасниками цієї кримінальної ганьби.

Мені прикро, що нашій громаді забракло політичної зрілості повністю утриматися від спокуси легких грошей. Саме ці гроші спотворили результат волевиявлення.

Мені особисто було соромно бачити велелюдні черги до пунктів виплати 300 срібняків від Атрошенка.

Я знаю, що людям сьогодні живеться вкрай непросто. Але знаю точно, що майбутнє нашого міста, наших дітей та онуків коштує значно дорожче. Сьогодні, на жаль, частина громади погодилася на прейскурант від Атрошенка, який оцінив майбутнє нашого міста за ціною кількох тачок гною…

Це – вибір значної частини нашої громади. Наголошу, це її свідомий вибір і свідома політична відповідальність за подальшу долю міста.
Натомість моя позиція і позиція моєї команди «Нашого краю» незмінна. Ми вибороли перше місце до міської ради з програмою «Чернігівська перспектива». І будемо її реалізовувати.

У міськраді будемо дуже жорстко контролювати команду нового мера. Ми змусимо його виконувати всі дані обіцянки. Ми змусимо його зважати на думку людей, які проголосували за Чернігів як європейське, комфортне місто. Адже саме ці свідомі містяни зберігають усім нам перспективу жити в успішному місті, яке забезпечить добробут кожному мешканцю.

PR

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини