Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 19:04:03

Звернення громадського руху Чесно до кандидатів Соколова О.В. та Атрошенка В.А.

05.11.2015   17:11Агенцiя

Учасникам повторного голосування з виборів Чернігівського міського голови Олександру Соколову та Владиславу Атрошенко

рух ЧЕСНО

рух ЧЕСНО

Звернення

Шановні кандидати, світова демократична практика полягає, зокрема,  в тому, що кандидати під час виборів  переконують виборців у привабливості своєї позиції під час публічних дебатів.

Як відомо, історія політичних дебатів починається з античної Греції, коли дебати використовували, як демократичний метод обговорення законів.

Тож, громадський рух ЧЕСНО звертається до учасників другого туру з пропозицією  провести між собою  дебати  до дня повторного голосування з виборів Чернігівського міського голови.

Представники громадського  руху ЧЕСНО можуть виступити незалежною стороною, що гарантуватиме об’єктивність та неупередженість під час підготовки (визначення формату та місця проведення)  та проведення таких дебатів.

Про готовність для проведення таких дебатів просимо уповноважених представників кандидатів  повідомити координатора громадського руху ЧЕСНО в Чернігівській області Павла Пущенка.

Регіональне представництво громадського руху ЧЕСНО в Чернігівській області

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини