Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 16 квітня, 19:26:34

Кращим мером Чернігова городяни вважають Соколова, гіршим – бізнес-мера Рудьковського, – соцопитування

29.10.2015   07:39Агенцiя

Кращим міським головою Чернігова городяни вважають мера Олександра Соколова. Про це свідчать дані соціологічного дослідження, проведеного київським Аналітичним центром «Соціомодус».

Так, відповідаючи на запитання соціологів «Хто був кращим міським головою Чернігова?», 45,9 % респондентів назвали Соколова.

Водночас гіршим градоначальником учасники опитування вважають мера-бізнесмена Миколу Рудьковського. Його роботу на цій посаді в 2006 році позитивно оцінили тільки 2,3 % респондентів.

Нагадаємо, в 2006 році Рудьковського обрали чернігівським міським головою. Проте через 48 днів він поїхав до Києва, віддавши перевагу кріслу нардепа від Соцпартії. За словами депутата Чернігівської міськради Андрія Кужельного, мер-бізнесмен Рудьковський залишив місто в режимі безвладдя, не виконавши жодної передвиборчої обіцянки. Це могло привести Чернігів до економічного та соціального колапсу. До осені містом керував секретар міськради Віталій Голець. У наслідок позачергових виборів громада Чернігова знову обрала мером Олександра Соколова.


ДОВІДКА:
Аналітичний центр «Соціомодус» проводив соціологічне дослідження в Чернігові 18-21 жовтня цього року. Метод збору інформації: стандартизоване інтерв'ю face-to-face. Кількість опитаних – 800 респондентів. Опитування проводилося за вибіркою, що репрезентує доросле населення. Замовник – фонд «Майбутнє Чернігова».


Автор: Оксана Брюховецкая


PR

 

Останні новини Чернігівщини

Депутати готуються до 39-го засідання сесії: відбулася погоджувальна рада 17:54

Підтримка ЗСУ, відновлення інфраструктури, оренда земельних ділянок через аукціони. Ці та інші питання, які стосуються життєдіяльності та функціонування міста, розглянуть депутати та депутатки Чернігівської міської ради на найближчому засіданні сесії.

«Ялівщина» та проєкти звернень-рекомендацій Громадської ради – на черговому засіданні Президії 17:13

«Громадськість неодноразово ставала на захист РЛП «Ялівщина», щоб вберегти її від забудови. Ще минулого року на сесію облради винесли на затвердження Проєкт організації території регіонального ландшафтного парку «Ялівщина», охорони, відтворення та рекреаційного використання його природних комплексів та об’єктів.

На Прилуччині під час пожежі загинула літня жінка 16:39

Сьогодні близько 11 години до прилуцьких рятувальників надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку у районному центрі.

Герої посмертно: ще 37 нагород передали рідним 16:08

Ордени Богдана Хмельницького та "За мужність" ІІІ ступеня, медалі «За військову службу Україні» сьогодні передали дружинам, дітям, батькам та іншим близьким Героїв.

За добу сапери виявили 20 вибухонебезпечних предметів 15:29

Впродовж доби саперами частини піротехнічних робіт, підводного та гуманітарного розмінування Аварійно-рятувального загону спецпризначення

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини