Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 25 квітня, 01:32:51

Заява депутатської групи партії "Наш Край" у Чернігівській обласній раді з приводу поточної політичної ситуації в Чернігові

23.10.2015   13:12Агенцiя

"Солідарність" готує масові провокації в центрі Чернігова, - заявив Валентин Мельничук.

У Чернігові деякі політичні сили, які втратили електоральну довіру і рейтинги, планують в останній день агітації, 23 жовтня, спровокувати громадянське протистояння в центрі міста, щоб потім звинуватити в цьому своїх опонентів.

Зокрема, представники партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність» планують масові зіткнення під час двох концертів на центральній площі Чернігова. При цьому в одному з концертів беруть участь діти.

Як стало відомо депутатській групі, з цією метою представники «Солідарності» привезли до Чернігова 60 колишніх членів харківського «Оплот». «Завезли людей спортивної зовнішності, які відпрацьовували свої навички з організації масових заворушень, били людей на антимайданах. Тепер зіткнення планують влаштувати в Чернігові. У них можуть постраждати невинні люди. А ще недобросовісні політики втягують у це дітей і ними ж прикриваються. Це за гранню моралі», - заявив голова депутатської групи «Наш Край» Валентин Мельничук.

Крім того, представники «Солідарності» замовили додатковий тираж Чернігівської обласної газети «Деснянська правда», в якій розміщена свідомо неправдива інформація і наклеп на адресу політичних опонентів – партії «Наш Край». «На жаль, у партії «Солідарність» намагаються перемогти на виборах у Чернігові за будь-яку ціну, прикриваючись дітьми, використовуючи чорні технології, обливаючи брудом своїх опонентів. Ці політики забули, за що боровся Майдан і скільки людей загинуло під час Революції Гідності, під час проведення АТО. Люди боролися, у тому числi, й проти політиканів, готових задля влади приносити в жертву людей», - заявив В.Мельничук.

У депутатській групі «Наш Край» закликали всі політичні сили вести передвиборну боротьбу чесно і не використовувати чернігівців у своїх брудних політичних війнах.

PR

Останні новини Чернігівщини

365 пожеж в природній екосистемі Чернігівщини з початку року: чому виникають та як запобігти 18:11

«До речі, це майже в два рази більше, ніж за аналогічний період минулого року (186 надзвичайних ситуацій), – повідомив на брифінгу в офіційному медіацентрі ОВА Олександр Бобро, заступник начальника Головного управління із запобігання надзвичайним ситуаціям ГУ ДСНС України в області. – 356 із них – суха трава та сміття на відкритих територіях, а 9 пожеж – це лісові масиви та насадження».

Бізнес, який постраждав під час ракетних ударів 17 квітня, може отримати грант на відновлення від МОМ 18:08

Міжнародна організація з міграції (МОМ) в рамках проєкту «Життєздатність+ Економічна інтеграція внутрішньо переміщених осіб та постраждалих від війни», що фінансується Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) через Банк розвитку KfW, допоможе чернігівським підприємцям.

На Чернігівщині до 11 років позбавлення волі засуджено двох російських військових, які катували та жорстоко поводились з цивільним 18:03

Поліція завершила досудове розслідування та скерували до суду провадження, щодо двох російських військовослужбовців, які 6 березня 2022 року затримали цивільного місцевого мешканця у селі Слобода Чернігівського району. Чоловіка тяжко побили та погрожували спалити живцем.

Майстер–клас для спортивної спільноти Чернігівщини від володаря першої олімпійської медалі на Чернігівщині Олександра Батюка 18:01

Цьогоріч виповнюється сорок років з часу проведення XIV Зимових Олімпійських ігор у місті Сараєво (на той час Соціалістична Федеративна Республіка Югославія). Тоді у далекому 1984 році на цих престижних міжнародних змаганнях наш земляк, відомий український лижник Олександр Батюк виборов срібло у складі команди з лижної естафети 4х10 км.

На Чернігівщині запрацювали одразу дев’ять поліцейських станцій 11:39

Сьогодні в Остерській ТГ та ще у восьми громадах області розпочали роботу нові поліцейські станції. Допомагати, дбати про безпеку і захищати місцевих мешканців відтепер будуть дев’ять поліцейських офіцерів громад.