Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 09:26:41

Замовником чорнухи затримані називають новостворену партію

22.10.2015   11:32Агенцiя

Вніч з 20 на 21 жовтня у деяких районних центрах Чернігівської області було гаряче. До Бобровицького, Менського, Варвинського, Куликівського та Прилуцького районів нагрянув «десант» молодиків з антиагітаційним матеріалом проти однієї з партій. Називається газета «Аграрна правда».

У газеті обливають брудом найбільш рейтингових кандидатів від цієї парттії – Віктора Труша (Куликівка), Сергія Гайдая (Варва), Арсена Дідура (Мена), Олену Дмитренко (Козелець), Григорія Супруна (Носівка), Сергія Чубовського (Бобровиця) та ін.

Після оперативного реагування правоохоронних органів декілька груп було затримано. Як стало відомо, всі найманці родом із Прилук. На цю ніч їм було виділено близько 70 000 листівок.

Працювати виїхало 15 машин, у кожній по 4 чоловіки. Оплата була наступною: 150 грн платили тим, хто мав розкидати листівки, по 400 грн – водіям, також видавались кошти на бензин.

Всього було залучено до роботи 60 молодиків. Замовником чорнухи затримані називають новостворену партію, яка зараз активно працює на території Чернігівської області та має такий самий електорат, що й партія проти якої робилось замовлення.

Ступінь відповідольності за порушення виборчого законодавства та порушення статті 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення мають встановити правоохоронці.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини