Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 25 квітня, 08:14:25

Яценюк виніс догану 18 головам райдержадміністрацій Чернігівської області

18.09.2015   16:29Агенцiя

Уряд України виносить догану 34 керівникам районних державних адміністрацій через невиплату заборгованості по заробітних платах працівникам бюджетної сфери. Про це на засіданні Уряду в середу, 16 вересня, заявив Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк.

За словами глави Уряду, "це ті заборгованості, які повинні були платитися з місцевих бюджетів", а не з державного бюджету.

«У місцевих бюджетах є гроші. Якщо немає в районному бюджеті, то є в обласному. Чому додаткові доходи у вигляді 40% - це мільярди гривень, які отримали місцеві бюджети за останні 9 місяців, не перерозподіляються між тими районами, які потребують допомоги, і заборгованості не гасяться?» - підкреслив Арсеній Яценюк.

Загальний обсяг заборгованості зараз становить 53,4 мільйона гривень. Найбільші заборгованості в Чернігівській і Сумській областях.

Арсеній Яценюк також звернувся до деяких міських голів Житомирської, Кіровоградської, Сумської, Хмельницької, Чернівецької і Чернігівської областей: «По відношенню до міських голів Уряд не може вживати заходи дисциплінарного стягнення. Але тут вже виборці вживають «заходів дисциплінарного стягнення» і перед виборами кожному дадуть оцінку».

Таким чином, згідно розпорядження КМУ від 16 вересня 2015 р. № 926-р догану оголошено таким головам РДА Чернігівської області:
 
БОНДАРЕНКО Ніні Григорівні - голові Срібнянської райдержадміністрації;
ГЕРАСИМЕНКУ Григорію Васильовичу - голові Ічнянської райдержадміністрації;
ДЕДЕНКУ Сергію Івановичу - голові Семенівської райдержадміністрації;
ДОЛІ Любові Вікторівні - голові Варвинської райдержадміністрації;
КОВТУН Валентині Миколаївні - голові Прилуцької райдержадміністрації;
КОЛОМАЙКУ Сергію Олександровичу - голові Талалаївської райдержадміністрації;
КОРШОК Олені Григорівні – голові Носівської райдержадміністрації;
КУНІЦИНУ Володимиру Миколайовичу - голові Коропської райдержадміністрації;
МЕЛАШЕНКУ Борису Володимировичу - голові Ріпкинської райдержадміністрації;
МИСНИКУ Олександру Петровичу - голові Менської райдержадміністрації;
МІРОШНИЧЕНКУ Павлу Леонідовичу - голові Щорської райдержадміністрації;
МОВЧАН Олені Володимирівні- голові Новгород-Сіверської райдержадміністрації;
ОЧЕРЕДЬКУ Валентину Анатолійовичу - голові Сосницької райдержадміністрації;
РАКОЇДУ Олексію Михайловичу - голові Куликівської райдержадміністрації;
САВЧЕНКУ Олександру Миколайовичу - голові Корюківської райдержадміністрації;
СУПРУНУ Миколі Степановичу - голові Бобровицької райдержадміністрації;
ХАВИЛУ Анатолію Петровичу - голові Борзнянської райдержадміністрації;
ЯЩЕНКО Світлані Петрівні - голові Городнянської райдержадміністрації.

КМУ

Останні новини Чернігівщини

365 пожеж в природній екосистемі Чернігівщини з початку року: чому виникають та як запобігти 18:11

«До речі, це майже в два рази більше, ніж за аналогічний період минулого року (186 надзвичайних ситуацій), – повідомив на брифінгу в офіційному медіацентрі ОВА Олександр Бобро, заступник начальника Головного управління із запобігання надзвичайним ситуаціям ГУ ДСНС України в області. – 356 із них – суха трава та сміття на відкритих територіях, а 9 пожеж – це лісові масиви та насадження».

Бізнес, який постраждав під час ракетних ударів 17 квітня, може отримати грант на відновлення від МОМ 18:08

Міжнародна організація з міграції (МОМ) в рамках проєкту «Життєздатність+ Економічна інтеграція внутрішньо переміщених осіб та постраждалих від війни», що фінансується Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) через Банк розвитку KfW, допоможе чернігівським підприємцям.

На Чернігівщині до 11 років позбавлення волі засуджено двох російських військових, які катували та жорстоко поводились з цивільним 18:03

Поліція завершила досудове розслідування та скерували до суду провадження, щодо двох російських військовослужбовців, які 6 березня 2022 року затримали цивільного місцевого мешканця у селі Слобода Чернігівського району. Чоловіка тяжко побили та погрожували спалити живцем.

Майстер–клас для спортивної спільноти Чернігівщини від володаря першої олімпійської медалі на Чернігівщині Олександра Батюка 18:01

Цьогоріч виповнюється сорок років з часу проведення XIV Зимових Олімпійських ігор у місті Сараєво (на той час Соціалістична Федеративна Республіка Югославія). Тоді у далекому 1984 році на цих престижних міжнародних змаганнях наш земляк, відомий український лижник Олександр Батюк виборов срібло у складі команди з лижної естафети 4х10 км.

На Чернігівщині запрацювали одразу дев’ять поліцейських станцій 11:39

Сьогодні в Остерській ТГ та ще у восьми громадах області розпочали роботу нові поліцейські станції. Допомагати, дбати про безпеку і захищати місцевих мешканців відтепер будуть дев’ять поліцейських офіцерів громад.