Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 16 квітня, 07:58:49

Владислав Атрошенко балотуватиметься в мери Чернігова. ЗАЯВА. ВІДЕО

09.09.2015   15:47Агенцiя

Шановні чернігівці! Я прийняв непросте рішення і повідомляю про те, що братиму участь у виборах Чернігівського міського голови. В чому складність прийнятого мною рішення?

Атрошенко Владислав

Атрошенко Владислав

Чернігів сьогодні - не майданчик для втілення політичних амбіцій, а місто, в якому потрібно на 90% змінити управлінську команду, задіяти сучасні управлінські підходи, запровадити нові стандарти якості життя та комунікацій влади з бізнесом та громадою. Зараз потрібно закатати рукава та декілька років наполегливо працювати для того, щоб витягти його з болота корупції та стагнації і повернути на шлях сталого розвитку.

Я чітко усвідомлюю, що значна кількість проблем, які не вирішувалися роками тепер стануть моєю відповідальністю і містяни будуть дуже швидко запитувати про результат. Це стосується і дуже складної зими, до якої місто фактично не готове, невирішеної проблеми боргу «Облтеплокомуненерго» за спожитий газ, жахливого стану всіх комунікацій, транспортної системи, доріг і міждворових проїздів, роками не ремонтованих покрівель закладів бюджетної сфери та житлового фонду...

На Сході триває війна за Незалежність України. Ми всі бачимо, що країну і далі розривають політичний популізм, корупція, продовжується падіння економіки, для відновлення якої не вживаються своєчасні та адекватні заходи з пом’якшення фіксального тиску, дерегуляції, доступності кредитних ресурсів, пільгового режиму та підтримки державою новоствореного бізнесу, стимулювання імпорту високих технологій та високотехнологічного обладнення.

Крім того, з великою вірогідністю ці вибори лише на 2 роки і за цей час просто неможливо реалізувати програму розвитку міста.

Але переважило інше. Відповідальність.

Чернігів - моє рідне місто в якому я живу все життя за виключенням служби в армії та навчання в інституті. Мені боляче спостерігати за тим, що з ним відбувається протягом останніх років. Наскільки ми відстаємо від багатьох українських міст, не кажучи вже про аналогічні за розміром та потенціалом міста Східної Європи.

Я розумію, що моя неучасть у мерських виборах остаточно законсервує діючу міську владу. Я бачу потужний запит чернігівців на зміну команди Соколова, яка керує Черніговом вже майже 13 років. I я знаю, що саме з прізвищем Атрошенко пов’язує ці очікування переважна більшість мешкаців нашого рідного міста.

За таких умов, незважаючи на всі ризики, я не маю морального права знехтувати очікуваннями чернігівців, та залишити наше рідне місто керівникам, для яких сьогодні і завтра Чернігова - порожні звуки.

Важливим фактором для прийняття мною цього рішення є позиція Президента України. З ним 8-го вересня у мене відбулася змістовна півгодинна зустріч. Петро Порошенко дуже глибоко орієнтується в ситуації в Чернігові, володіє данними соціологічних досліджень. Розуміючи що коли я піду працювати мером, в надважливий для країни час в Парламенті може не вистачати мого голосу, як члена його політичної команди. Але разом із цим, Президент України, ні за яких обставин не може прийняти подальшу консервацію діючої міської влади в Чернігові та підтримує моє прагнення працювати для розвитку рідного міста. 

Я вірю в майбутнє Чернігова! Усвідомлюю, що попереду непростий шлях. Але розраховую на вашу підтримку. Разом ми зробимо Чернігів містом, яким будемо пишатися!


З повагою до Вас і з любов’ю до Чернігова
Владислав Атрошенко



PR

Останні новини Чернігівщини

Прокуратура на захисті інтересів держави у сфері охорони і збереження територій та об’єктів природно-заповідного фонду в умовах воєнного стану 17:11

Козелецькою окружною прокуратурою встановлено порушення інтересів держави під час використання земель природно-заповідного та лісового фондів, а саме земель регіонального ландшафтного парку «Міжрічинський», який є одним із найбільших природних парків України за площею – майже 79 тис. га та розташований на півночі країни між річками Дніпром та Десною на території Чернігівської області.

Ритм сучасності — проєкт “Jazz-Куліса” 17:07

13 квітня 2024 року бенд “BissQuit” знову зустрівся з шанувальниками джазу в межах проєкту “Jazz-Куліса”. В єдиному творчому просторі — на сцені Чернігівського обласного філармонійного центру — музиканти і глядачі разом поринули в атмосферу музики, що вивільняє зазвичай втаємничені емоції в кожного причетного до неї.

Презентація монографій, присвячених історії Батурина і Глухова 16:47

11 квітня у читальному залі Чернігівської ОУНБ імені Софії та Олександра Русових у межах чергового засідання клубу «Краєзнавець» відбулася презентація монографій, присвячених історії двох столиць часів Гетьманщини – Батурина і Глухова.

 Поліція розслідує обставини підриву автомобіля у прикордонній громаді Чернігівського району

Поліція розслідує обставини підриву автомобіля у прикордонній громаді Чернігівського району 16:39

Сьогодні близько 6:40 ранку до поліції надійшло повідомлення про те, що на невідомому вибуховому пристрої підірвався автомобіль зі співробітниками РЕМ. Внаслідок вибуху двоє чоловіків зазнали поранень і були госпіталізовані.

На Чернігівщині поліцейські викрили учасника схеми, який за хабарі сприяв у визнанні ухилянтів непридатними до військової служби 16:37

Слідчі Головного управління Нацполіції в Чернігівській області повідомили фігуранту про підозру, а суд взяв його під варту.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини