Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 15:10:47

Зустрічі з виборцями, новий майданчик та прийом громадян – робоча субота Сергія Березенка. ФОТОрепортаж

05.09.2015   21:33Агенцiя

Народний депутат Сергій Березенко у суботу 5 вересня перебував у Чернігові. Зранку побував на відкритті дитячого майданчику, провів прийом громадян, зустрівся з молоддю та відвідав чернігівських міліціонерів у лікарні.

Сергій Березенко переконаний, що народний обранець має опікуватися округом після виборів, приділяючи значну увагу зустрічам з виборцями.

 Десятий ювілейний майданчик

У багатоповерхівках, що на вулиці Мстиславського, проживає багато молодих сімей. Донедавна дітлахам ніде було грати, окрім аварійних дерев та бетонних плит. Тому було прийнято рішення встановити ігровий майданчик саме тут. Це вже 10 – ювілейний майданчик, який був відкритий за сприяння Ради регіонального розвитку.

А поки діти ласували солодкою ватою та морозиво, стрибали на батуті та запускали повітряні кульки, Сергій Березенко спілкувався з батьками малечі. Чернігівці ділилися своїми проблемами та розповідали про те, що їх хвилює.

- У мешканців цих будинків, з якими я сьогодні спілкувався, дуже багато проблем та турбот. Вони діляться зі мною своїми історіями та негараздами, - говорить Сергій Іванович.

Одна з історій викликала занепокоєння у народного депутата. Мешканка одного з будинків розповіла, що нещодавно невідомому чоловіку стало зле і він впав біля цього самого майданчику, біля дітей. За її викликом приїхала швидка та наряд міліції, зафіксували факт і поїхали залишивши людину на тому місті, де вона і лежала.

За словами Березенка такі дії не мають залишатися без уваги. І нардеп має намір звернутися до правоохоронних органів з проханням ставитися до своєї роботи більш відповідально.

Прийом громадян

Після того, як майданчик було відкрито Сергій Березенко влаштував прийом громадян у приймальні Ради регіонального розвитку.

Поспілкувавшись з містянами Березенко зізнався, що у Чернігові вистачає проблем, які мають бути вирішені. А деякі потребують негайного втручання.

 Наприклад маленька дівчинка, яка навчається в Чернігівській школі № 27 має складне онкологічне захворювання і наразі проходить лікування у Києві. Процедури, які роблять дитині та медикаменти коштують надзвичайно дорого і родина не здатна їх оплатити. Тож нардеп пообіцяв допомогти батькам дитини.

Люди зверталися з різними питаннями. Серед також є і будівельні, і питання благоустрою міста.

Зустріч в обласній лікарні

Також Сергій Березенко відвідав чернігівських правоохоронців, що постраждали внаслідок сутичок під Верховною Радою у Києві, які перебувають в обласній лікарні. Сергій Іванович приніс хлопцям гостинці та взяв їх контакти для того, щоб допомогти з витратами на лікування.

Олена Михайленко

PR

 

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини