Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 17 квітня, 02:56:26

Громадські активісти перевірять виконання передвиборчих обіцянок чернігівських депутатів та міського голови Олександра Соколова

07.08.2015   15:33Агенцiя

Напередодні старту кампанії з місцевих виборів 2015 року громадська організація Чернігівський освітній центр «Ініціатива» та сайт ПіК розпочали проект «Що обіцяли і що зробили чернігівські депутати за 5 років у міській раді».

Презентація проекту  відбулася 7 серпня в Експертному клубі «Чиста політика».

Завданням громадської ініціативи є аналіз рівня виконання передвиборчих обіцянок чернігівським міським головою та депутатами ради.

Актуальність даного аналізу викликана тим, що більшість депутатів знову збирається балотуватися під час місцевих виборів 2015 року, тож завдання громадськості на даному етапі показати виборцям результати діяльності нинішніх обранців.

Одним з перших кроків проекту стало направлення звернень місцевим владцям в яких громадські активісти нагадують їм про виборчі обіцянки, що давалися напередодні місцевих виборів 2010 року та просять прозвітуватися по кожному пункту – що вдалося виконати, а що ні і чому.

Далі громадські активісти проаналізують надіслані відповіді, проведуть моніторинг відкритих джерел та представлять в першій половині вересня результати своєї роботи. (Як відомо виборча кампанія з місцевих виборів 2015 року розпочинається 5 вересня)

Проект є внутрішньою ініціативою ЧОЦ «Ініціатива» та сайту ПіК, незалежною від будь яких політичних чи фондових умов.

Нижче пропонуємо ознайомитися з партійним складом переможців виборів 2010 року та  найбільш популярними обіцянками чернігівських політиків.

Також за посиланням  зібрані всі обіцянки, що давалися чернігівськими депутатами та міським головою Олександром Соколовим напередодні виборів 2010 року

http://www.slideshare.net/p_pavlo/6-51380467

Останні новини Чернігівщини

Депутати готуються до 39-го засідання сесії: відбулася погоджувальна рада 17:54

Підтримка ЗСУ, відновлення інфраструктури, оренда земельних ділянок через аукціони. Ці та інші питання, які стосуються життєдіяльності та функціонування міста, розглянуть депутати та депутатки Чернігівської міської ради на найближчому засіданні сесії.

«Ялівщина» та проєкти звернень-рекомендацій Громадської ради – на черговому засіданні Президії 17:13

«Громадськість неодноразово ставала на захист РЛП «Ялівщина», щоб вберегти її від забудови. Ще минулого року на сесію облради винесли на затвердження Проєкт організації території регіонального ландшафтного парку «Ялівщина», охорони, відтворення та рекреаційного використання його природних комплексів та об’єктів.

На Прилуччині під час пожежі загинула літня жінка 16:39

Сьогодні близько 11 години до прилуцьких рятувальників надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку у районному центрі.

Герої посмертно: ще 37 нагород передали рідним 16:08

Ордени Богдана Хмельницького та "За мужність" ІІІ ступеня, медалі «За військову службу Україні» сьогодні передали дружинам, дітям, батькам та іншим близьким Героїв.

За добу сапери виявили 20 вибухонебезпечних предметів 15:29

Впродовж доби саперами частини піротехнічних робіт, підводного та гуманітарного розмінування Аварійно-рятувального загону спецпризначення

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини