Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 15:40:29

Олег Авер’янов передав пожежно-технічне спорядження донецькому гарнізону

04.08.2015   15:47

Заступник голови Державної служби з надзвичайних ситуацій Олег Авер’янов у рамках міжнародних гуманітарних програм нещодавно передав Донецьким пожежникам необхідне для роботи спорядження.

Допомога була надана завдяки тісній співпраці ДСНС з німецьким товариством міжнародного співробітництва GIZ, яке належить Уряду Федеративної Республіки Німеччина.

Олег Авер’янов зустрівся з особовим складом, ознайомився з їх побутовими умовами проживання та дізнався про потреби колег. Також передав пожежно-технічне озброєння та спорядження маріупольському та волноваському гарнізонам, а саме: 100 масок для обличчя Panorama Nova-EPDM-PC-P, 50 легеневих допоміжних клапанів plusP, 50 дихальних апаратів PSS 3000, 50 балонів зі стисненим повітрям тощо.

Пожежники запевняють, що таке спорядження допоможе їм ефективно працювати у задимлених приміщеннях. Служба надзвичайних ситуацій вважає пріоритетною Донецьку і Луганську області, бо люди виконують роботу у складних умовах, ризикуючи власним життям. «Сьогодні вже складені списки пожежників, які отримають статус учасників АТО», — підкреслив Олег Авер’янов.

PR

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини