Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 06:36:51

Кілька сотень чернігівців прийшли поспілкуватися з Геннадієм Корбаном у дворі по вул. Пухова

24.07.2015   16:48

Велике, але затишне, подвір'я на околиці Чернігова. Навколо - самі типові висотки, але люди тут живуть дружні, приязні, діти разом граються на дитмайданчику.

Однак останнім часом душевна рівновага жителів порушена - їх стривожило засилля "чорних" матеріалів у пресі, до міста підтяглася міліція у величезній кількості. Люди запитують в Геннадія Корбана: що це?

Той відповідає:

- А це влада намагається зробити все, аби я не зміг виграти і допомогти людям...

Чернігівці ніяково перепитують:

- Але ж як тоді бути з "Укропом"?

Андрій Денисенко, народний депутат, який присутній на зустрічі кандидата в народні депутати та чернігівців, відповідає:

- Не переживайте, все буде гаразд, прорвемося. Ми не здамося. Ми знаємо, що надійна сила візьме гору і ми зможемо змінити країну на краще!

Геннадій Корбан пояснює ті позиції програми партії, які обстоює сам і за які бореться "Укроп":

- Ще торік ми зрозуміли, що без сильної і мотивованої професійної армії неможливо захистити Україну, а без якісної медицини - зробити її громадян здоровими та сильними. Ось наприклад, ми у Дніпропетровську в лікарнях зробили спеціальні медкартки для пенсіонерів. Їх не відправляють до аптек, вони ні перед ким не принижуються, натомість можуть розраховувати на якісну медичну допомогу. А ще ми виступаємо за покарання затятих корупціонерів - 15 років позбавлення свободи, без цього  неможливо навчити їх не красти. Ось за це ми і стоїмо.

Тут його обірвала якась жінка в темному траурному одязі.

- Знаєте, я хочу вам подякувати.

- За що?

- За те, що ви вже дбаєте про місто, про дозвілля наших дітей, допомагаєте і підтримуєте нужденних, для людей, хто опинився у скрутній ситуації - ваша підтримка неоціненна. Дякую!

Варто зазначити, що з-поміж чернігвців траплялися і представники основного конкурента. Вони навмисне голосно "перешіптувалися", їм все не подобалося, вони чомусь показували пальцями на кандидати і з презирством оглядали людей навколо. Однак підійти до Корбана і запитати щось в нього напряму - вони так і не наважились. Єдине, на що вистачило запалу - демонстративно - компанією у чоловік двадцять залишити місце зустрічі.

PR

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини