Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 20:19:27

Аваков відправляє спецгрупу на вибори в Чернігові

20.07.2015   08:17Агенцiя

Міністр МВС Арсен Аваков направляє у Чернігів слідчо-оперативну групу. Правоохоронці — не з місцевих, тому вони мали б краще забезпечити чесні вибори.

"ЧЕРНИГОВСКИЕ ВЫБОРЫ.

Один мандат. Более 90 кандидатов. И двое сошедшихся в непримиримой схватке за депутатский мандат. Сергій Березенко и Gennady Korban . Пропрезидентский и оппозиционный кандидат.

Скажу свое мнение.

То, что сейчас происходит в Чернигове – не выборы. Это паноптикум позора всего того мерзкого и грязного, что накопилось в наших украинских выборах за последнее двадцатилетие.. Пайки, договора, деньги, драки, схемы, списки.. полный набор черных технологий.

И что будет, если не вмешаться? Уже сейчас МВД имеет информацию о готовящемся к ночи выборов вояже в Чернигов спортсменов- «туристов» от обоих ключевых кандидатов. И дальше? Подвозы, карусели, драки, выключенный свет на участках, разбитые урны? – опять?!

Люди в камуфляже, оружие, выстрелы, противостояние «патриотов» и милиции?.. – опять?!

Кандидаты, вы этого хотите? Такой ценой получить депутатский мандат?
И что делать мне – министру внутренних дел? Проводить специальную полицейскую операцию? Вводить в Чернигов спецназ и Нацгвардию? У вас достоинство есть?

Учитывая происходящее на Черниговщине – нечто подобное я вынужден буду сделать. Отвлечь сотни работников МВД и жестко реагировать еще ДО дня голосования..

Если не реагирует Центризбирком – придется реагировать МВД. Такова наша функция. И просьба потом не жаловаться..

В понедельник НАПРАВЛЯЮ специальную следственно-оперативную группу МВД, с функцией обеспечения законности во время выборного процесса. С силовой поддержкой. Не из местных.

Незаконная агитация, подкуп, нарушение в ходе голосования – ключевая цель, начинающей работать группы.

Прошу нардепов, мониторинговые и гражданские организации, войти в контакт с МВД и вместе – превентивными мерами - обеспечить ЧИСТУЮ НЕДЕЛЮ в этом грязном выборном марафоне на 205 округе.

Прошу кадидатов в депутаты Корбана и Березенко, других - действовать исключительно в правовом поле, без двусмысленностей и провокаций. Да уже и не прошу – требую!" — заявив Аваков.

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.