Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 17:56:49

Заявление избирательного штаба кандидата по 205 округу Геннадия Корбана

17.07.2015   15:30Агенцiя

Уважаемые черниговцы!

Почти два месяца команда столичного чиновника вам рассказывала, как страшна «днепропетровская банда», что мы несем угрозу, вам угрожали появлением вооруженных бандитов. Рассказывали в газетах и на ТВ — за те деньги, кстати, которые у вас же и украли эти чиновники. И при этом использовали грязные приемы - «минировали» акции и концерты, срывали работу избирательной комиссии, скупали голоса.

Вчера нашими и вашими силами была заблокирована машина скупщиков голосов (по странному совпадению машина принадлежит однокласснику С.Березенко), в которой помимо конвертов с деньгами — доказательства подкупа избирателей, - находилось также и оружие.

Дорогие черниговцы. Многие из вас работают на этих выборах. Многие работают даже на штаб кандидата С. Березенко. Для многих выборы — единственная возможность заработать в городе, разграбленном местной властью с одобрения власти верховной.

Но вряд ли кто-то из вас, работая агитатором на С.Березенко или даже просто собираясь отдать за него голос на выборах, отдавал себе отчет в том, что будет так жестоко обманут командой чиновников, которые в желании сохранить власть достали до самого дна.

Провокации, подлости, спекуляция админресурсом, скупка голосов — это предательство идеалов Майдана. Но привести в мирный город вооруженные банды, завезти оружие — под видом «честных выборов», - этот цинизм сродни чиновничьему бизнесу на войне, где каждый день войны лишь увеличивает прибыли.

Дорогие черниговцы. Теперь каждый может убедиться в том, чего стоили любые слова провластного кандидата и его команды — от их обещаний до их изобличений.

Есть и хорошая сторона — власть оказала свое истинное лицо до выборов, а не после.

Ничего непоправимого не произошло. И не произойдет — мы не позволим.

Слава Украине!

PR

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.