Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 19:51:15

Геннадій Корбан: "Чернігову потрібно більше краси!"

09.07.2015   16:28Агенцiя

Свято перукарського мистецтва відбулося в Чернігові. Майстер-клас з фарбування, створення зачісок різноманітної форми складності від столичних стилістів та викладачів б‘юті-індустрії пройшли понад сто тридцять чернігівських стилістів.

Це означає, що в Чернігові вже відсьогодні клієнти отримуватимуть якісніший сервіс, різноманітніші послуги – і все це практично з доставкою додому! Перукарки задоволені – адже в їхній справі новинки означають не лише розвиток, а більшу конкурентоспроможність, попит і більше вдячних клієнтів! Але цього свята краси та стилю могло б і не бути, якби не благодійний фонд «Укроп» та кандидат в народні депутати України Геннадій Корбан.

 

Саме до них звернулися організатори заходу за підтримкою і отримали її! Політик зізнається, на захід звернув увагу тому, що професія перукаря йому не чужа, оскільки його рідна сестра – відомий у Дніпропетровську стиліст-перукар.

- І тому я хочу побажати вам, дівчата, не лише клієнтів та успішності, а й самим бути  красивими і творчими, дарувати людям чудовий настрій і усміхнений вигляд. Дякую вам! Краса точно врятує світ!

Майстер з 13-річним стажем Людмила Пономаренко зізнається:  навчання їй сподобалося, дівчата-тренери – справжні молодці.

-  Для нас перукарів – дуже важливо весь час бути в курсі усіх новинок, трендів, моди, постійно розвиватися. Бо якщо цього не робити – не буде і успіху, не буде притоку нових клієнтів, тобто робота відбуватиметься на одному рівні. І це дуже добре, що в Чернігів приїздять тренери всеукраїнського рівня і готові ділитися з нами своїм досвідом!

Що цікаво, професія перукаря має не тільки жіноче обличчя, 20-річний чернігівець Володимир Вершков – теж опановує мистецтво володіння ножицями та розчіскою. Каже, мріяв бути таким майстром ще з дитинства, але спочатку вчився на іншій спеціальності. Однак згодом, дитяча мрія все ж взяла гору. Надто подобається нести в цей світ красу і позитивні емоції. Зізнається, майстер-клас вийшов цікавим, деякі новації він точно буде застосовувати на практиці:

- Способи фарбування, колорування – ось цьому я тут вчився. У мене поки що невеликий професійний досвід, але я сподіваюся, що зможу досягти висот. Тому участь у майстер-класах для мене має особливу ціну. Дякую за наданий шанс.

Сам тренер – Євген Явон задоволений результатами та візитом до Чернігова, каже у його професії головне – це бачити задоволені обличчя учнів. Говорить, що до нашого міста він завітав вперше, бо через невелику відстань найчастіше чернігівки їздять навчатися до Києва. Тут викладав курс зі стрижок, фарбування, з покращення сервісу та як правильно працювати з клієнтами.

-  Моя робота полягає в тому, щоб допомагати майстрам б‘юті-індустрії розкривати їхні таланти, покращувати рівень сервісу закладу. Я часто їжджу з майстер-класами по Україні, і окрім того, ще й оцінюю як самі дівчата спілкуються між собою, як реагують на курс. І приємно, коли вони дізнаються щось нове, то зойкають і кажуть: «Боже, все так просто»! І що ще чудово: віддача від майстер-класів миттєва. Бо всі наші майстрині або сьогодні, або вже завтра зателефонують своїм клієнтам і запропонують або нову стрижку, новий догляд, процедуру. Тому сьогодні вночі вони точно не будуть спати спокійно, а думати – щоб ще такого цікавого запровадити у своєму салоні краси!

Загалом, на майстер-класі вручили 272 сертифікати – з пофарбуванні та стрижок та покращення сервісу у салонах краси.

PR

 

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини