Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 22:10:23

Кожен кандидат у депутати по 205 округу матиме півтори хвилини безкоштовної реклами. ВІДЕО

08.07.2015   09:35Агенцiя

Виборчий процес набирає все більш цікавих обертів. Пройшло жеребкування на використання ефірного часу обласного телеканалу та радіо.

Виборчий процес набирає все більш цікавих обертів. Пройшло жеребкування на використання ефірного часу обласного телеканалу та радіо. За законом України, кожен кандидат у народні депутати має право на використання ефірного часу на місцевих державних телеканалах і радіо. Окружна виборча комісія провела жеребкування — хто, коли і де зможе звернутись до своїх виборців. Кожному кандидату виділено всього лише півтори хвилини для звернення. Причиною стали зміни у законодавстві.
 
33 кандидати зі 127 вже відмовились від цієї агітаційної сили. Це допоможе державі хоч якось зекономити на виборчих витратах.
 
Взагалі діяльність ОВК привертає все більше уваги, в тому числі правоохоронних органів. Вчора працівники прокуратури вилучили 59 подань на членів дільничої виборчої комісії від кандидатів у народні депутати. Така інформація з’явилася на одному з чернігівських сайтів, її підтвердили і в прокуратурі області, і сам голова ОВК Михайло Пунько.
 
Нагадаємо, минулої суботи пройшло засідання ОВК, на якому затвердили ряд змін у складі виборчої комісії, до якої увійшли три нових члени. Деякі члени ОВК вважають ці зміни незаконними. Тож, поки триває слідство, ніяких висновків зробити не можна. ОВК продовжує підготовку до виборчого процесу.

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини